Vind goochelaars door heel Nederland


Of kom direct in contact met goochelaars via één e-mail!
U bent nu hier: » »

Goochelaar Culemborg

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Culemborg. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Gelderland, ga naar goochelaar Gelderland. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Culemborg of in de buurt van Culemborg. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Culemborg. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Culemborg of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Cortenoever of goochelaar Dale. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Culemborg

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Culemborg en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Culemborg, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Cortenoever of tafelgoochelaar Dale.

Kindergoochelaar Culemborg

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Culemborg u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Cortenoever, kindergoochelaar Dale. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Culemborg

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Culemborg op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Culemborg een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Cortenoever of illusionist Dale.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Culemborg of een clown in Culemborg dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Goochelaar Berry Bricks

Eikeboom 73, 4101 VB Culemborg (Gelderland)
Tel: 0345 514381, Fax: -, KvK: -
Goochelaar Berry Bricks presenteert programma's voor kinderen en/of
volwassenen.
Kindershow met goochelen, ballonfiguratie, kinderquiz, poppenkast. Ook voor verjaardagsfeestjes.
Voor volwassenen: table magic en/of goochelacts.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Goochelaar Berry Bricks

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign Culemborg by JBB Media