Vind goochelaars door heel Nederland


Of kom direct in contact met goochelaars via één e-mail!
U bent nu hier: » »

Goochelaar Wehl

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Wehl. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Gelderland, ga naar goochelaar Gelderland. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Wehl of in de buurt van Wehl. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Wehl. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Wehl of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Wassinkbrink of goochelaar Wekerom. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Wehl

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Wehl en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Wehl, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Wassinkbrink of tafelgoochelaar Wekerom.

Kindergoochelaar Wehl

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Wehl u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Wassinkbrink, kindergoochelaar Wekerom. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Wehl

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Wehl op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Wehl een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Wassinkbrink of illusionist Wekerom.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Wehl of een clown in Wehl dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

BRADY MAGIC

Leemkuilsweg 38, 7031 XN Wehl (Gelderland)
Tel: 06-10452083, Fax: -, KvK: 54197481
Profesioneel Goochelaar/Mentalist


U bent op zoek naar grensverleggend en betaalbaar entertainment op maat? Dan bent u bij entertainer pur sang Brady Lukassen (Bekend uit de Nieuwe Uri Geller) aan het juiste adres!

Bezoek de website en bekijk de mogelijkheden om uw bijzondere gelegenheid de perfecte magische twist te geven.

www.bradymagic.nl
info@bradymagic.nl
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › BRADY MAGIC

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign Wehl by JBB Media