Vind goochelaars door heel Nederland


Of kom direct in contact met goochelaars via één e-mail!
U bent nu hier: » »

Goochelaar Rosmalen

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Rosmalen. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Noord-Brabant, ga naar goochelaar Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Rosmalen of in de buurt van Rosmalen. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Rosmalen. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Rosmalen of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Rootvlaas of goochelaar Rovert. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Rosmalen

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Rosmalen en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Rosmalen, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Rootvlaas of tafelgoochelaar Rovert.

Kindergoochelaar Rosmalen

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Rosmalen u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Rootvlaas, kindergoochelaar Rovert. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Rosmalen

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Rosmalen op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Rosmalen een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Rootvlaas of illusionist Rovert.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Rosmalen of een clown in Rosmalen dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Magisch Entertainment Dave van Gulik

Preludehof 87, 5245 AR Rosmalen (Noord-Brabant)
Tel: 0633913354, Fax: -, KvK: 62827189
Magisch Entertainment Dave van Gulik maakt uw feest/evenement extra
bijzonder en magisch. Dave zal als goochelaar voor uw gasten optreden en door middel van het tafelgoochelen (table magic) iedereen laten verbazen met magie welke direct onder de ogen van hen zal plaatsvinden. Dave biedt optredens aan voor publiek vanaf 12 jaar en de mogelijkheden bestaan uit: tafelgoochelen, beursgoochelen, ontvangst als een op maat gemaakte opdracht voor u.
Diensten: Tafelgoochelen, Beursgoochelen, Onvangst van uw gasten, Workshops
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Magisch Entertainment Dave van Gulik

1
Goochelaar Peter Vogel één van meest geboekte tafelgoochelaars van Nederland.Goochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign Rosmalen by JBB Media