Vind goochelaars door heel Nederland


Of kom direct in contact met goochelaars via één e-mail!
U bent nu hier: » »

Goochelaar Wouwse Plantage

Goochelaar-vinden.nl bevat helaas nog geen goochelaars in Wouwse Plantage. Ga naar goochelaar Noord-Brabant of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Noord-Brabant

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Wouwse Plantage of in de buurt van Wouwse Plantage. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Wouwse Plantage. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Wouwse Plantage of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Wouw of goochelaar Zaarvlaas. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Wouwse Plantage

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Wouwse Plantage en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Wouwse Plantage, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Wouw of tafelgoochelaar Zaarvlaas.

Kindergoochelaar Wouwse Plantage

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Wouwse Plantage u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Wouw, kindergoochelaar Zaarvlaas. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Wouwse Plantage

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Wouwse Plantage op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Wouwse Plantage een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Wouw of illusionist Zaarvlaas.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Wouwse Plantage of een clown in Wouwse Plantage dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1 2 3 » »»

JDJ Entertainment

Niet gevestigd in de plaats Wouwse Plantage, maar wel in de provincie Noord-Brabant.
Bloemfonteinstraat 86, 5642 EH Eindhoven (Noord-Brabant)
Tel: 0652734968, Fax: -, KvK: 65869664
Jeroen de Jong is een ware entertainer en gaat op een vlotte interactieve
manier en met leuke humor uw gasten verbazen. Hij heeft al een aantal jaar ervaring en heeft al menig groepen mensen versteld doen staan met verbluffende trucs. Jeroen is vooral gespecialiseerd in close-up magic, maar heeft hiernaast nog veel meer capaciteiten. Wandelend onder de gasten zal Jeroen zichzelf introduceren voor kleine groepen mensen en wonderen doen verrichten voor hun ogen: munten die van de ene hand naar de andere hand springen, speelkaarten die in een oog blink veranderen en de gedachten van uw gasten worden gelezen. Uw gasten zullen worden verbaasd door Jeroen zijn vingervlugheid en mind-reader capaciteiten. Het is een geweldige icebreaker om conversatie te stimuleren en zal een vreugdevolle toon zetten voor uw evenement.

Alle feesten zijn anders en Jeroen streeft er naar om samen met u zijn show naar uw wensen aan te passen. Hij weet wat er nodig is om van uw feest een werkelijk onvergetelijk feest te maken. Jeroen is spontaan, betrouwbaar, representatief en kan moeiteloos omschakelen naar het Engels.
Rondlopend goochelen, Tafel goochelen, Close-up goochelen, Centrale act,
Podium show, Presentator
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › JDJ Entertainment

Rich Magic

Niet gevestigd in de plaats Wouwse Plantage, maar wel in de provincie Noord-Brabant.
Lidwinahof 111, 5683 DR Best (Noord-Brabant)
Tel: 06 52 11 15 76, Fax: -, KvK: 17271347
U organiseert binnenkort een feest en u wilt eens wat anders? Dan bent u nu
aan het goede adres. Goochelaar Rich Magic verzorgt shows voor alle leeftijden. Hij is een absolute meerwaarde op uw feest of evenement. Met Rich Magic kunt u alle kanten op! Dus neem gelijk contact op en vraag naar de mogelijkheden.
Diensten: Table Magic, Podium act, Beursgoochelaar, Kindershow, Workshop, Familieshow
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Rich Magic

Marc Woods Goochelaar - Tafelgoochelaar

Niet gevestigd in de plaats Wouwse Plantage, maar wel in de provincie Noord-Brabant.
Van Wijngaardestraat 40, 4901 VM Oosterhout (Noord-Brabant)
Tel: 06-43080946, Fax: -, KvK: 20152281 0000
Je bent op zoek naar een goochelaar?


Laat Marc Woods de gasten meevoeren in de wereld van afleiding en vingervlugheid. Door zijn ervaring weet hij hen te boeien met verbluffende demonstraties.

Een optreden van Marc Woods is ongedwongen en gezellig. Ervaar dat bourgondische gevoel en merk dat het aanstekelijk werkt.

Door zijn veelzijdigheid is hij in te zetten voor tal van evenementen, formeel of informeel. Marc past zich aan, aan elke situatie.

Marc treedt op in de hele Benelux (en daarbuiten)

Geschikt voor:
bruiloften recepties, gala, borrel, teambuilding, uitje, feest, bedrijfsfeest, golftoernooi, braderie, beurs en meer...

Marc is onderdeel van The Magic Company - Friends in Magic
Diensten: Mindreading, Table-magic, Zakkenrollen, Theatershows
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Marc Woods Goochelaar - Tafelgoochelaar

Petertainment

Niet gevestigd in de plaats Wouwse Plantage, maar wel in de provincie Noord-Brabant.
Scorpius 38, 5175 XN Loon op Zand (Noord-Brabant)
Tel: 0416753553 0655796135, Fax: -, KvK: 17248534
Meer dan 15 jaar ervaring als goochelaar/entertainer.

Entertainment, goochelen, activiteiten en workshops.
Voor verenigingen, particulieren bedrijven voor jong en oud.
Als o.a. lakei, tovenaar, toverkok, kwakzalver, hippie.
Tussen uw gasten of op een podium.
Serieus mentalisme tot helemaal los komisch toveren.

De vraag is eerder:"wat wilt u graag?"
Goochelen en meer, humor, diverse typetjes of als gewoon mens;-), lakei,
hoge hoed goochelaar, feest, opening, trouwen, voor particulier of bedrijf
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Petertainment

Quintus de paarse goochelaar

Niet gevestigd in de plaats Wouwse Plantage, maar wel in de provincie Noord-Brabant.
Waterhoefstraat 80, 5041 HD Tilburg (Noord-Brabant)
Tel: 035-6221615, Fax: -, KvK: -
Quintus van Amstel heeft met zijn magie in diverse landen prijzen gewonnen.
Hij is onder andere Nederlands Kampioen Straatgoochelen 2016

-Bedrijfsfeesten-
-Bruiloften-
-Straatgoochelen-
-Rondlopend goochelen-
-Workshops-
Theatervoorstelling, Rondlopend goochelen, Straatgoochelen, Workshop
goochelen, Schoolvoorstelling
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Quintus de paarse goochelaar

Goochelaar Jeffrey (Jeffrey Wijkhuisen Entertainment)

Niet gevestigd in de plaats Wouwse Plantage, maar wel in de provincie Noord-Brabant.
Marathon 117, 4873 DX Etten Leur (Noord-Brabant)
Tel: 076-503 19 25, Fax: -, KvK: 59952687
Zoekt u entertainment voor uw feest/evenement? Bijvoorbeeld een
Goochelaar/Jongleur/Entertainer. dan bent u bij Jeffrey Wijkhuisen Entertainment aan het juiste adres. Wij verzorgen diverse shows en workshops voor uw kinderfeest, school, winkelcentrum, communie, evenement, of andere gelegenheid.

Huur bijvoorbeeld Goochelaar Jeffrey in; hij is een veel gevraagd kinder-entertainer! Jeffrey zorgt er voor dat de kinderen een onvergetelijke dag krijgen. In elke show zorgt Jeffrey voor een lach en verbazing op het gezicht van een kind!

Jeffrey was in december 2011 te zien in het televisieprogramma 'Wedden dat ik het kan' van SBS6. In 2013 en 2014 nam Jeffrey deel aan het Nederlands Kampioenschap voor Kinderen. Jeffrey behoord tot de beste kinder-goochelaars van Nederland.

Goochelaar Jeffrey krijgt privé coaching van Ger Copper (oud wereld kampioen goochelen). U boekt dus altijd een show/act met kwaliteit. Bekijk de mogelijkheden op de site en/of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Goochelshow Pinpadina voor kinderen UNIEK!!!, Goochelshow The Kids Fun Show
voor kinderen, Goochelworkshop Magic School voor kinderen, Dice stacking, Dice stacking workshop, Straatgoochelen, Straatentertainment (jongleren en goochelen)
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Goochelaar Jeffrey (Jeffrey Wijkhuisen Entertainment)

Aires Hovens

Niet gevestigd in de plaats Wouwse Plantage, maar wel in de provincie Noord-Brabant.
Rijnstraat 15, 5215 EA Den Bosch (Noord-Brabant)
Tel: 0622111777, Fax: -, KvK: 69387575
Theaters, kinderfeestjes, grote en kleine evenementen, Overal is Aires
Entertainment te vinden.
Een illusieshow, een magische kindervoorstelling en een stage magic show, Aires Entertainment bied het allemaal.
Door Aires zijn jarenlange ervaring in de entertainment sector is hij samen met zijn team in staat op uw evenement een professionele show of voorstelling neer te zetten van hoogstaande kwaliteit. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Natuurlijk zijn al uw wensen bespreekbaar om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.
Kindervoorstellingen, Illusieshows, stage magic shows, Kinderfeestjes,
Presenteren
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Aires Hovens

Jochem Nooyen

Niet gevestigd in de plaats Wouwse Plantage, maar wel in de provincie Noord-Brabant.
Liniestraat 133, 4816 BG Breda (Noord-Brabant)
Tel: 06-50582024, Fax: -, KvK: 17103441
Professioneel goochelaar en ballonartiest. Meer dan alleen hele wonderlijke
goocheltrucs.
http://www.goochelaar.eu
Diensten: Tafelgoochelaar, Mind reader, Shows, presentatie van events, zakkenroller
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Jochem Nooyen

Magic Mike

Niet gevestigd in de plaats Wouwse Plantage, maar wel in de provincie Noord-Brabant.
Putter 3, 5503 PE Veldhoven (Noord-Brabant)
Tel: +31 (0) 6 55 17 39 86, Fax: -, KvK: -
Magic Mike is een tafelgoochelaar die op elke gelegenheid is in te passen.
Ook heeft Mike een interactieve goochelshow die vooral op scholen zeer gewild is. Naast Table-Magic is Mike ook bedreven in zakkenrollen en Mindreading. Als Beursgoochelaar heeft Mike al heel wat opdrachten bezorgd aan zijn klanten door bij hun stand te goochelen en het publiek heeft weten te verbazen en vermaken.
Table-Magic, Tafelgoochelen, Goochelshow, Zakkenrollen, Mindreading,
Beursgoochelaar
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Magic Mike

Tovenaar Tejo

Niet gevestigd in de plaats Wouwse Plantage, maar wel in de provincie Noord-Brabant.
Warmelo 42, 5655 JW Eindhoven (Noord-Brabant)
Tel: 0615868841, Fax: -, KvK: -
kindergoochelaar met een indrukwekkende leuke kinder goochel show die ze
niet snel zullen vergeten
een 1 uur durende kindergoochelshow, ballonnen plooien voor alle kinderen,
kortere goochelshow aangevuld met een ballon voor ieder kind
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Tovenaar Tejo

1 2 3 » »»
Goochelaar Peter Vogel één van meest geboekte tafelgoochelaars van Nederland.Goochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign Wouwse Plantage by JBB Media