Vind goochelaars door heel Nederland


Of kom direct in contact met goochelaars via één e-mail!
U bent nu hier: » »

Goochelaar Huizen

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Huizen. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Noord-Holland, ga naar goochelaar Noord-Holland. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Huizen of in de buurt van Huizen. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Huizen. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Huizen of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Huisduinen of goochelaar IJmuiden. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Huizen

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Huizen en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Huizen, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Huisduinen of tafelgoochelaar IJmuiden.

Kindergoochelaar Huizen

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Huizen u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Huisduinen, kindergoochelaar IJmuiden. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Huizen

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Huizen op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Huizen een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Huisduinen of illusionist IJmuiden.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Huizen of een clown in Huizen dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Quintus de paarse goochelaar

Schoolstraat 22, 1271 SC Huizen (Noord-Holland)
Tel: 035-6221615, Fax: -, KvK: -
-Bedrijfsfeesten-

-Schoolvoorstellingen-
-Bruiloften-
-Jeugdvoorstellingen-
-Straatgoochelen-
-Close-up magic shows-
-Mentalisme-
-Rondlopend goochelen-
-Workshops-

Quintus is een fantasierijke goochelaar die zijn magie op een smaakvolle manier weet te vertonen. Hij geeft voorstellingen voor kinderen en volwassenen. Zijn tijdloze acts kunnen zowel in een zaaltje als in de huiskamer vertoond worden.

Als paarse goochelaar komt Quintus graag bij u thuis voor een kinderfeestje en geeft schoolvoorstellingen door het hele land.

Zijn close-up magic shows zijn buitengewoon indrukwekkend voor kleinere groepen.
Rondlopend goochelen (tafelgoochelen) kan overal, bijvoorbeeld tijdens de hapjes en de drankjes op uw bedrijfsfeest of bruiloft.

Een workshop goochelen is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld teamuitjes. U leert dan goocheltrucs die indrukwekkend zijn, maar niet te moeilijk om te doen.
podiumshow, rondlopeng goochelen, familievoorstelling, straatgoochelen,
workshop goochelen, schoolvoorstelling, mentalisme
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Quintus de paarse goochelaar

1
Goochelaar Peter Vogel één van meest geboekte tafelgoochelaars van Nederland.Goochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign Huizen by JBB Media