Vind goochelaars door heel Nederland


Of kom direct in contact met goochelaars via één e-mail!
U bent nu hier: » »

Goochelaar Purmerend

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Purmerend. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Noord-Holland, ga naar goochelaar Noord-Holland. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Purmerend of in de buurt van Purmerend. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Purmerend. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Purmerend of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Purmer of goochelaar Purmerland. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Purmerend

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Purmerend en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Purmerend, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Purmer of tafelgoochelaar Purmerland.

Kindergoochelaar Purmerend

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Purmerend u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Purmer, kindergoochelaar Purmerland. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Purmerend

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Purmerend op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Purmerend een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Purmer of illusionist Purmerland.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Purmerend of een clown in Purmerend dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

David Nathan - Magic & Music

M.L. Kingweg 122, 1444 EG Purmerend (Noord-Holland)
Tel: 06-81265016, Fax: -, KvK: 68052383
Bent u op zoek naar een goochelaar? Dan bent u aan het goede adres!

David zit al tien jaar in de wereld van de magie, en heeft meerdere prijzen gewonnen in binnen- en buitenland.
De mogelijkheden zijn eindeloos, David kan bijvoorbeeld een centrale show verzorgen, een kinder voorstelling, een show op maat voor bijvoorbeeld een product presentatie, een gala act van 10 minuten voor in uw theatervoorstelling, etc.
Het is nu zelfs mogelijk om VIPs zoals bedrijfsdirecteuren te laten verschijnen op magische wijze!

David Nathan, magie voor jong en oud!
Centrale Show, Kinder Voorstelling, Table Magic, VIP Appearances, Show op
Maat, Theatershow "Abaca-wacht eens even", Verschillende gala acts van 10 minuten
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › David Nathan - Magic & Music

Kobras Entertainment

Vooruitstraat 102, 1441 GM Purmerend (Noord-Holland)
Tel: 0299431414, Fax: -, KvK: -
Website onbekend
Ik ben goochelaar, magisch entertainer en acteur. Ik treed op voor
verschillende leeftijden. Ik ben gespecialiseerd in zowel het close-up goochelen als het toneel goochelen. De nadruk ligt bij mij niet op de truc maar op routine met een mooi verhaal.
Ook verzorg ik acts op maat in verschillende thema's.
<p>


Neem gerust contact met mij op.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kobras Entertainment

1
Goochelaar Peter Vogel één van meest geboekte tafelgoochelaars van Nederland.Goochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign Purmerend by JBB Media