Vind goochelaars door heel Nederland


Of kom direct in contact met goochelaars via één e-mail!
U bent nu hier: » »

Goochelaar Stolpervlotbrug

Goochelaar-vinden.nl bevat helaas nog geen goochelaars in Stolpervlotbrug. Ga naar goochelaar Noord-Holland of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Noord-Holland

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Stolpervlotbrug of in de buurt van Stolpervlotbrug. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Stolpervlotbrug. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Stolpervlotbrug of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Stolpen of goochelaar Stompetoren. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Stolpervlotbrug

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Stolpervlotbrug en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Stolpervlotbrug, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Stolpen of tafelgoochelaar Stompetoren.

Kindergoochelaar Stolpervlotbrug

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Stolpervlotbrug u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Stolpen, kindergoochelaar Stompetoren. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Stolpervlotbrug

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Stolpervlotbrug op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Stolpervlotbrug een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Stolpen of illusionist Stompetoren.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Stolpervlotbrug of een clown in Stolpervlotbrug dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1 2 » »»

Jeroen de Jong

Niet gevestigd in de plaats Stolpervlotbrug, maar wel in de provincie Noord-Holland.
Amsterdam, 1077 AR Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 0652734968, Fax: -, KvK: 65869664
Jeroen de Jong is een ware entertainer en gaat op een vlotte interactieve
manier en met leuke humor uw gasten verbazen. Hij heeft al een aantal jaar ervaring en heeft al menig groepen mensen versteld doen staan met verbluffende trucs. Jeroen is vooral gespecialiseerd in close-up magic, maar heeft hiernaast nog veel meer capaciteiten. Wandelend onder de gasten zal Jeroen zichzelf introduceren voor kleine groepen mensen en wonderen doen verrichten voor hun ogen: munten die van de ene hand naar de andere hand springen, speelkaarten die in een oog blink veranderen en de gedachten van uw gasten worden gelezen. Uw gasten zullen worden verbaasd door Jeroen zijn vingervlugheid en mind-reader capaciteiten. Het is een geweldige icebreaker om conversatie te stimuleren en zal een vreugdevolle toon zetten voor uw evenement.

Alle feesten zijn anders en Jeroen streeft er naar om samen met u zijn show naar uw wensen aan te passen. Hij weet wat er nodig is om van uw feest een werkelijk onvergetelijk feest te maken. Jeroen is spontaan, betrouwbaar, representatief en kan moeiteloos omschakelen naar het Engels.
Rondlopend goochelen, Tafel goochelen, Close-up goochelen, Centrale act,
Podium show, Presentator
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Jeroen de Jong

Tafelgoochelaar Chris Bordet

Niet gevestigd in de plaats Stolpervlotbrug, maar wel in de provincie Noord-Holland.
Westelijk Halfrond 127a, 1183 HS Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 06-192 605 93, Fax: -, KvK: 64329461
Chris Bordet: goochelaar in de regio Amsterdam


De professionele goochelaar Chris Bordet wordt in 1968 geboren in Parijs. Als hij acht is begint hij met goochelen, en vanaf zijn tiende reist hij als kindsterretje door Frankrijk met zijn eerste goochelact.

Het goochelen blijkt meer dan een kinderhobby; tot op de dag van vandaag is het zijn grootste passie. Hij toerde mee met een circus, werkte op cruiseschepen, en begon in 2000 in Zwitserland zijn eigen goocheltheater, Arcanum.

In 2013 reist hij de liefde achterna naar Nederland. Hier werkte hij sindsdien overwegend als tafelgoochelaar, maar ook samen met collega Woedy Woet in de komische formatie Duo Dodo. Chris Bordet treedt op bij zakelijke evenementen, personeelsfeesten, borrels, recepties, jubilea en huwelijken.

Op http://www.bordet.nl vindt u alle informatie over hem en zijn optredens. Neem gerust contact met hem op voor een vrijblijvende offerte!
Tafelgoochelaar / Close-up, voor o.a. gala's, diners, recepties,
bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en jubilea
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Tafelgoochelaar Chris Bordet

Jorido Magic Entertainment

Niet gevestigd in de plaats Stolpervlotbrug, maar wel in de provincie Noord-Holland.
Waterrad 100, 1613 CR Grootebroek (Noord-Holland)
Tel: 0637224854, Fax: -, KvK: -
Heeft u binnenkort een feestje? Nodig Jorido Magic Entertainment dan uit om
bij u te mogen optreden!
Hij zal van uw feestje een onvergetelijke dag maken waar nog lang over zal worden nagesproken.
Neem contact op met Jorido Magic Entertainment en hopelijk komt hij dan bij uw feest langs!
Kindervoorstelling, Close-up (prijswinnende act NK 2014!), Centrale
voorstelling, Ballon vouwen, Workshop goochelen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Jorido Magic Entertainment

David Nathan - Goochelaar & Illusionist

Niet gevestigd in de plaats Stolpervlotbrug, maar wel in de provincie Noord-Holland.
M.L. Kingweg 122, 1444 EG Purmerend (Noord-Holland)
Tel: 06-81265016, Fax: -, KvK: 68052383
David Nathan is een veelbelovend aanstormend talent. David biedt u
uiteenlopende en bijzondere acts. Vanuit zijn creativiteit creëert hij verrassende shows die met veel vaart worden gebracht. Door de aantrekkelijke combinatie van magie en humor is David Nathan een unieke goochelaar, die bij elke gelegenheid inzetbaar is. U staat versteld van zijn goochelkunsten!
Voor iedere gelegenheid heeft David Nathan een show of een act die aansluit op uw wensen. Van een kindervoorstelling tot een adembenemende illusie act, van Table Magic tot een volledige show: bij David Nathan zijn de mogelijkheden oneindig. Ook voor maatwerk bent u aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem voor alle mogelijkheden vrijblijvend contact op.
Centrale Show, Table Magic, Bedrijfsfeesten, VIP Appearances, Show op Maat,
Kinder Voorstelling, Gast act (10 min), Theatershow, Sinterklaas show, Kerst show
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › David Nathan - Goochelaar & Illusionist

Komiek - Goochelaar Niels Harder - `Weirdo of Wonder´

Niet gevestigd in de plaats Stolpervlotbrug, maar wel in de provincie Noord-Holland.
Gedempt Hamerkanaal 237, 1021 KP Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 0202615780, Fax: -, KvK: 32154170
Een optreden van Niels Harder zit bomvol glamour, komedie en power. Als
geen ander weet Niels zijn bruisende persoonlijkheid te combineren met perfect uitgevoerde choreografie. Zijn wervelende shows zitten vol trucs en zijn een visueel spektakel met een enorme ‘wow-factor’. Een magische mix die steevast 5-sterren-reviews oplevert.
Eén ding is zeker: deze keer zit niet Niels, maar ú met de handen in het haar!
Goochelaar, Komisch goochelaar, Komiek, Goochelshow, Illusionist huren,
Niels Harder, Goochelaar huren, Goochelaar boeken, Goochelaar inhuren, Illusionist inhuren
Openingstijden
Maandag: 00:00 - 00:00
Dinsdag: 00:00 - 00:00
Woensdag: 00:00 - 00:00
Donderdag: 00:00 - 00:00
Vrijdag: 00:00 - 00:00
Zaterdag: 00:00 - 00:00
Zondag: 00:00 - 00:00

* Wij zijn 24/7 open.

Sociale media:
Afbeelding › Komiek - Goochelaar Niels Harder - `Weirdo of Wonder´

Woedy Woet Tricky Theater

Niet gevestigd in de plaats Stolpervlotbrug, maar wel in de provincie Noord-Holland.
Dijksgracht 8, 1019 BT Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 0655374773, Fax: -, KvK: -
Komisch goochelaar die acteren vermengd met magie. Hij zet u keer op keer
op het verkeerde been en laat u zien dat niets is wat het lijkt.
Meervoudig Nederlands kampioen.
komisch goochelaar, acteur, presentatie, mime, productpresentatie, congres,
theater
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Woedy Woet Tricky Theater

Jesse Nieuwenburg

Niet gevestigd in de plaats Stolpervlotbrug, maar wel in de provincie Noord-Holland.
Speksnijdersweg 48, 1121 PN Landsmeer (Noord-Holland)
Tel: 0620102394, Fax: -, KvK: -
Website onbekend
Jesse is gespecialiseerd in close-up magic en mentalism, maar heeft
hiernaast nog veel meer capaciteiten. Jesse is perfect voor uw evenement en zal wonderen doen verrichten voor de ogen van uw gasten: speelkaarten die in een oog blink veranderen en de gedachten van uw gasten worden gelezen. Uw gasten zullen versteld staan door Jesse zijn vingervlugheid. Jesse is ook perfect als table magician in uw restaurant!
Close-up Goochelen, Tafel Goochelen, Goochel Workshop, Walk around
Goochelaar
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Jesse Nieuwenburg

Original Magic

Niet gevestigd in de plaats Stolpervlotbrug, maar wel in de provincie Noord-Holland.
Brakenweide 5, 1679 VE Midwoud (Noord-Holland)
Tel: 06-26164114, Fax: -, KvK: KvK Nr. 58966552
Rene is een veelzijdige goochelaar, die uw feest of evenement tot een
succes kan maken! Originele prijswinnende magie, aan al uw wensen aan te passen, of het nu om een bedrijfsfeest of jublileum gaat. Graag tot ziens op uw evenement!
Diensten: Toneelacts, Close-Up acts, Presentator, Evenementen, Beurs acts
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Original Magic

Teambuilding

Niet gevestigd in de plaats Stolpervlotbrug, maar wel in de provincie Noord-Holland.
Frederik Hendrikstraat 48 - 1, 1052 HW Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 0207775511, Fax: -, KvK: 34168693
Jasper van Luit van Magic in Business is professioneel zakelijk spreker en
een gedreven internationaal gewaardeerde illusionist. Met een krachtige mix van entertainment, interactieve oefeningen en een inspirerend verhaal laat hij zien hoe ‘magie’ toe te passen in het werk.

Ontdek meer op de website!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Teambuilding

David de Goochelaar

Niet gevestigd in de plaats Stolpervlotbrug, maar wel in de provincie Noord-Holland.
Weverakker 6, 1541 VN Koog aan de Zaan (Noord-Holland)
Tel: 06-43809867, Fax: -, KvK: -
David Nieuwenhuizen is een magische entertainer!


of terwijl David de Goochelaar voor al uw feesten en partijen. Ik heb mee gedaan aan Holland's got talent en ben 2de geweest op het NK goochelen voor junioren.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › David de Goochelaar

1 2 » »»
Goochelaar Peter Vogel één van meest geboekte tafelgoochelaars van Nederland.Goochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign Stolpervlotbrug by JBB Media