U bent nu hier: Home » Drenthe » Borger » Blown & Twisted Entertainment

Blown & Twisted Entertainment

Hamrik 12
9531 ES Borger (Drenthe)
Tel: 0599-881230
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Blown & Twisted Entertainment Arjen Reinders heeft al zo'n 15 jaar ervaring in het entertainen van kinderen. en heeft in die tijd al honderden verschillende opdrachten van kinderfeest, buurtfeesten, schoolfeesten en festivals verzorgt. Daarnaast heeft hij meerdere seizoenen zijn eigen magische show in pretpark (kabouterland) gehad.

Arjen is gespecialiseerd en geschoold in het vermaken van kinderen. Maar ook volwassenen vinden het erg leuk om onze clown Balonny Macarony, Augusto de tovenaar of een verstrooide goochelaar aan het werk te zien.

Momenteel werkt hij naast Blown & Twisted in de welzijnssector (Pedagogisch medewerker in de crisisopvang) En ben ik eigenaar van de webwinkel www.goochelwarenhuis.nl

Hij is in 2012 met een goochel winkel (webshop) www.goochelwarenhuis.nl gestart. hier verkoopt hij professionele goochel trucs voor zowel de beginnende als gevorderde goochelaar. Daarnaast hebben we maandelijkse korting acties of gratis goocheltrucs die we weg geven. En ook kunt u door enkel te registreren al kans maken op mooie prijzen. Nieuwsgierig geworden neem dan even een kijk je op onze website.
Diensten: kindergoochelshow, kinderfeestjes, ballonnenkunstenaar, schoolfeesten, bruiloft, fam. feesten, bedrijven, schminken, workshops
Er wordt gewerkt op afspraak.
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy