U bent nu hier: Home » Friesland » Leeuwarden » Rico Weeland

Rico Weeland

Van der Kooijstraat
8921 BA Leeuwarden (Friesland)
Tel: 06-42113259
Fax: -
KvK: 66761581
Afbeelding › Rico Weeland Hey! Mijn naam is Rico.
Ik ben een Nederlandse goochelaar die super geïnteresseerd is in het mysterieuze en magische van deze wereld. Weet jij nog dat je kind was? Alles was mogelijk en niets leek ommogelijk. Wat een magische tijd was dat! Dit was de tijd dat jij als kind nog in alles de magie kon zien en vinden. Bijvoorbeeld door het aanraken van de lichtschakelaar die vervolgens de hele kamer in het licht zette, dit leek pure magie! Helaas zijn wij bij het ouder worden steeds minder magie gaan zien en ervaren, we beredeneren vanuit logische gedachten en ervaringen. Mijn doel is om jou de magie weer terug te laten vinden en ervaren, al is het maar voor even.
De magie die wij als kind in alles zagen is er nog steeds, we zijn alleen vergeten hoe wij dit kunnen zien. Ik wil jullie, doormiddel van meerdere magische vertoningen de kinderlijke magie weer laten ervaren en beleven al is het maar voor even.
Deze magie wil ik jou laten voelen door het voor mij meest prachtige instrument waar ik van hou, namelijk de kaarten! De trucs gaan veel verder dan simpele kaarttrucs die eerder voor jullie gedaan zijn. Ik wil jou door middel van de kaarten het onmogelijke laten zien en de magie weer laten beleven.Tafel/restaurant goochelen.

De intentie van tafel goochelen is om de magie naar de toeschouwer te brengen. Ik zal persoonlijk naar de mensen gaan om de magie een persoonlijkere Touch te geven dan wanneer het op een podium word gedaan. De magie word van dicht bij aanschouwd door de mensen, van een afstand waar je kan zweren dat er geen trucage kan gebeuren.
Tafel goochelen is perfect als een ijsbreker, een onderbreking van het programma of als je niet even iets anders aan je gasten wilt laten zien. De beste setting voor tafel goochelen is met een borrel, een diner of elke ander scenario waar mensen met elkaar staan te praten.
Workshop gezelschap goochelenHet doel van onze workshop is om jou te leren goochelen met alle dagelijkse voorwerpen die je vindt in huis of in de kroeg.

Deze goochel trucs kan je die altijd en overal doen.

Je zult het middelpunt van het feest zijn en ze zullen versteld staan van jouw kunsten in een korte tijd.

Wil je een goede indruk maken? Aangeprezen worden? Wil je dat mensen je zien staan?

Wil je alle aandacht krijgen?

Een paar simpele trucs die binnen een paar uur te leren zijn genoeg om dit te bereiken.

Mensen op het feest zullen versteld van je staan. Vragen om meer en ondertussen heb jij een sterke goeie indruk achter gelaten.

Wie mag een goochelaar nou niet
Diensten: Tafel goochelen, Centrale optredens, workshop goochelen
Openingstijden onbekend
Geen introductie video
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy