U bent nu hier: Home » Gelderland » Arnhem » Magician Jeroen de Jong

Magician Jeroen de Jong

Arnhem
6828 DS Arnhem (Gelderland)
Tel: 0652734968
Fax: -
KvK: 65869664
Afbeelding › Magician Jeroen de Jong Al voordat Jeroen zich had gekwalificeerd als ingenieur in de werktuigbouwkunde (TU Eindhoven), was Jeroen besmet met het niet te genezen virus dat Magic heet.

In zijn vroege jeugd heeft Jeroen een goochelaar leren kennen die hem wat trucs liet zien. De goochelaar liet zijn gesigneerde kaart verdwijnen en opeens zat de kaart in zijn portemonnee. Jeroen was hier zo van onder de indruk en werd zelfs zo enthousiast dat hij zich heeft gestort op het uitzoeken van deze truc en met succes. Door middel van erg veel zelfstudie en discipline maakte hij zich de kunst eigen van vingervlugheid, afleiden en psychologie.

Dit alles heeft er voor gezorgd dat Jeroen momenteel al door heel Nederland optreedt en deel heeft uitgemaakt van grote evenementen zoals bijvoorbeeld de Amsterdam Magic Show en optredens heeft gehad in o.a. het Amstel Hotel.

Jeroen zijn doel is om iedereen na zijn optreden naar huis te laten gaan met een nieuwe ervaring die zij voor de rest van hun leven bij zich dragen. Anders dan het stoffige beeld wat mensen vaak hebben van goochelaars, is Jeroen zijn Magic grappig, scherp en maakt het gebruik van levenslang oefenen en ervaring met veel optredens. Jeroen is een welgeklede, professionele goochelaar die zijn leven wil wijden aan het besteden van de kunst.

Jeroen is goed thuis op het podium om op te treden voor groepen mensen van twintig tot honderd personen, of tijdens het rondlopen op borrels of beursstand. In welke setting dan ook, hij zal altijd de interactie zoeken met uw gasten en onverklaarbare wonderen verrichten op slechts een paar centimeter van hun neus. Het optreden is slechts de start... de ervaring zal voor altijd blijven!
Diensten: Tafelgoochelen, Centrale act, Beurs goochelen, Workshops
Er wordt gewerkt op afspraak.
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy