U bent nu hier: Home » Gelderland » Groesbeek » MMmagic Entertainment

MMmagic Entertainment

Lievensweg 70
6562 XP Groesbeek (Gelderland)
Tel: (+31)-(0)6 422 122 02
Fax: -
KvK: KvKnr. 57236933
Afbeelding › MMmagic Entertainment Rasartiest Marc Luijben biedt entertainment in de breedste zin van het woord. Door zijn originele manier van presenteren van acts en zijn enthousiaste houding is hij een genot voor het oog.

MMmagic Entertainment biedt veel op het gebied van (magisch) entertainment voor bedrijven, particulieren, scholen, en organisaties. Denkt u daarbij aan shows, acts, presentaties, workshops, trainingen, teambuilding en lessen. Maatwerk is natuurlijk mogelijk.

Zit niet stil en zoek uit wat er allemaal mogelijk is. Mocht u vragen hebben dan kunt u vanzelfsprekend contact opnemen.

MMmagic Entertainment is erg actief op social media platformen, zoals Facebook, Twitter en YouTube.

MMmagic Entertainment en artiest Marc Luijben hebben ook een eigen fan-pagina op Facebook. Vergeet deze niet jouw LIKE te geven. Op deze pagina vind je al het nieuws, updates, foto’s, video’s en nog veel meer!


Voor goede doelen biedt MMmagic Entertainment een gratis optreden of activiteiten aan. In plaats van met geld te betalen, betaalt u met likes op Facebook. Een dag voor de datum van het evenement wordt de balans opgemaakt en als u het aantal afgesproken likes gehaald heeft, worden alle diensten van MMmagic Entertainment gratis verzorgd, zoals een kindershow of bijvoorbeeld gratis suikerspinnen.

Vraagt u vooral naar de vele mogelijkheden!
Diensten: Kindergoochelaar, Tafelgoochelaar, Ballonnen goochelaar, Kindergoochelshows, Kinder workshop goochelen, Volwassen workshop goochelen, Volwassen goochelshow, Magische Teambuilding, Organisator Kinder Entertainment pleinen, Acteur - Typetje - Presentator - Spreker
Openingstijden:
Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 22:00

* U kunt altijd bellen of mailen naar inf@mm-magic.nl

Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy