U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Den Bosch » Lars, Luc & Angelique

Lars, Luc & Angelique

Schout van Lyndenstraat 14
5237 SE Den Bosch (Noord-Brabant)
Tel: 06-18892159
Fax: -
KvK: 17228107
Afbeelding › Lars, Luc & Angelique Snel, Verfrissend en vooral Origineel! Lars, Luc en Angelique zijn het nieuwste illusie spektakel in Nederland. Afzonderlijk staan ze ieder hun mannetje, maar samen combineren ze humor, spektakel en originaliteit tot een verfrissende moderne show die u meeneemt naar een compleet nieuwe wereld van de magie!

Vuilnismannen in aanraking met illusies, Agenten op een spannende missie tijdens een kluiskraak, of misschien op reis naar het mystieke verleden van de 18e eeuw? Niets is te gek in de fantasie van Lars, Luc en Angelique.

Verdwijnen, verschijnen en doorzagen. Natuurlijk komt dit allemaal voorbij in hun acts, maar op een manier zoals u nog nooit gezien heeft! De originele illusies en thematische acts staan garant voor een hoge entertainmentwaarde en met een handvol prijzen op zak (waaronder de Dynamite Award voor beste act in de categorie toneel en zilver op het NK goochelen in de categorie illusionisme) zullen deze getalenteerde illusionisten zeker niet misstaan op uw feest of evenement!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy