U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Oeijenbraak

Goochelaar Oeijenbraak (3)

Goochelaar-vinden.nl bevat helaas nog geen goochelaars in Oeijenbraak. Ga naar goochelaar Noord-Brabant of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Noord-Brabant.

«« « 1 2 3

Lars, Luc & Angelique

Niet gevestigd in de plaats Oeijenbraak, maar wel in de provincie Noord-Brabant.
Schout van Lyndenstraat 14, 5237 SE Den Bosch (Noord-Brabant)
Tel: 06-18892159, Fax: -, KvK: 17228107
Snel, Verfrissend en vooral Origineel! Lars, Luc en Angelique zijn het
nieuwste illusie spektakel in Nederland. Afzonderlijk staan ze ieder hun mannetje, maar samen combineren ze humor, spektakel en originaliteit tot een verfrissende moderne show die u meeneemt naar een compleet nieuwe wereld van de magie!

Vuilnismannen in aanraking met illusies, Agenten op een spannende missie tijdens een kluiskraak, of misschien op reis naar het mystieke verleden van de 18e eeuw? Niets is te gek in de fantasie van Lars, Luc en Angelique.

Verdwijnen, verschijnen en doorzagen. Natuurlijk komt dit allemaal voorbij in hun acts, maar op een manier zoals u nog nooit gezien heeft! De originele illusies en thematische acts staan garant voor een hoge entertainmentwaarde en met een handvol prijzen op zak (waaronder de Dynamite Award voor beste act in de categorie toneel en zilver op het NK goochelen in de categorie illusionisme) zullen deze getalenteerde illusionisten zeker niet misstaan op uw feest of evenement!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Lars, Luc & Angelique

«« « 1 2 3
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy