U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Amsterdam » Fritz met een Z Entertainment

Fritz met een Z Entertainment

Jacob van Lennepkade 171-3
1054 ZM Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 06-25 498 708
Fax: -
KvK: 14105301
Afbeelding › Fritz met een Z Entertainment In Nederland zijn er tienduizend mensen met de naam Frits. Nog minder zijn er degenen die ook Fritz heten, maar dan dus met een 'z' op het eind. Slechts een Fritz met een 'z' blinkt uit: Fritz met een Z.

En ondanks het advies van zijn advocaat, zal goochelaar Fritz u zowaar in de maling nemen, recht voor uw gezicht! Cabaretier Klaas van der Eerden noemt Fritz met een Z "De nieuwe Hans Klok". Dat zal vast zijn vanwege het feit dat Hans en Fritz dezelfde shampoo gebruiken.

Momenteel is Fritz fulltime professioneel goochelaar en is woonachtig in Maastricht en Amsterdam. Hij heeft een studie Cultuur- en Maatschappijwetenschappen op zak en naast zijn grote passie goochelen, houdt Fritz ook van muziek, films en theater. Verder is hij een winnaar van prijzen tijdens nationale goochelkampioen- schappen en is Fritz met een Z auteur van de goochelboeken Classical Revisitations (2010) en Tricking Tokyo (2010). Naast het geven van consultancy aan bekende juwelierszaken ter preventie van diefstal, geeft hij wereldwijd lezingen aan andere goochelaars. Ook heeft Fritz in diverse theaters Nederland gespeeld met zijn goochelvoorstellingen en is adviseur van verschillende goochelaars. Kijk op zijn Hyves, Facebook of Twitter wat Fritz nog meer doet.

Fritz met een Z vond als klein kind goochelen al prachtig om te zien, maar om het te doen vindt hij het nog leuker. Wat Fritz onderscheidt van andere goochelaars, is dat hij veelvuldig improviseert en continu interactief is. Omdat elk publiek anders is en er van alles om hem heen gebeurd, creëert hij en het publiek een uniek en magisch moment.

Fritz heeft opgetreden voor zowel BN'ers als Hollywood sterren opgetreden zoals Quentin "Rampage" Jackson, Dennis Rodman en muzikale artiesten Courtney Love, Good Charlotte, Afrobots, DJ Jamie Hill, CC Sheffield en vele anderen. Rashad Haughton noemde Fritz zelfs "de beste goochelaar die ik ooit heb gezien". Ook heeft hij de status van een internationale goochelaar. Fritz met een Z heeft namelijk opgetreden in België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Maleisië, China, Japan en de Filippijnen. De energie, de humor en de unieke momenten die hij improviseert samen met zijn publiek, maakt zijn magie onvergetelijk.

Niemand goochelt zoals Fritz dat doet!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy