U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Schoonhoven » Korvera

Korvera

's-Heerenbergstraat 37 B
2871 WC Schoonhoven (Zuid-Holland)
Tel: -
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Korvera Kinderfeestje
Korvera's kindershow bestaat uit poppenkast en een magische goochelact. Afzonderlijk boeken is ook mogelijk, met uw persoonlijke wensen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. De hilarische show met veel visuele aspecten (al dan niet volgens een verhaallijn) houdt de kinderen drie kwartier lang op het puntje van hun stoel. Een aanrader voor scholen, verenigingen, particulieren en bedrijven.

De komische goochelaar
U zult kennismaken met Korvera, de komische goochelaar. Soms hopeloos onhandig maar dan weer verrassend vaardig weet hij altijd een glimlach te toveren op de gezichten van jong en oud.

De nostalgische goochelaar
Speciaal voor de senioren heeft Korvera een show ontwikkeld die tot de verbeelding zal spreken van een ieder die soms terug verlangt naar de tijd toen geluk nog heel gewoon was. Op humoristische wijze worden verhalen en anekdotes opgediept en toont Korvera zich van zijn nostalgische kant als hij afgestofte trucs uit grootmoeder's tijd in een verrassend nieuw jasje blijkt te hebben gestoken.
Diensten: Goochelen, Poppenkast, Goochelaar kinderfeestje, Poppenkast kinderfeestje, Goochelaar kinderfeestje thuis, Workshop goochelen
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy