Vind goochelaars door heel Nederland


Of kom direct in contact met goochelaars via één e-mail!
U bent nu hier: » »

Goochelaar Tjuchem

Goochelaar-vinden.nl bevat helaas nog geen goochelaars in Tjuchem. Ga naar goochelaar Groningen of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Groningen

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Tjuchem of in de buurt van Tjuchem. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Tjuchem. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Tjuchem of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Tjamsweer of goochelaar Tolbert. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Tjuchem

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Tjuchem en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Tjuchem, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Tjamsweer of tafelgoochelaar Tolbert.

Kindergoochelaar Tjuchem

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Tjuchem u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Tjamsweer, kindergoochelaar Tolbert. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Tjuchem

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Tjuchem op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Tjuchem een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Tjamsweer of illusionist Tolbert.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Tjuchem of een clown in Tjuchem dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

De Valsspeler

Niet gevestigd in de plaats Tjuchem, maar wel in de provincie Groningen.
Esdoornlaan 52, 9741 KE Groningen (Groningen)
Tel: 06-21524104, Fax: -, KvK: 01131957
Peter Woerde is De Valsspeler. Zoals het een echte crooked croupier
betaamt, bezorgt Peter uw gasten een geweldige tijd aan de blackjacktafel terwijl hij ze met een glimlach blut speelt.
Wilt u liever een walk-around act, dan zal Peter zich onder uw gasten begeven om ze op ludieke wijze met verschillende gokspelletjes te ontdoen van de dollars die aan het begin van de avond werden uitgedeeld
Tafelgoochelaar, Casino Verhuur, Beurs Goochelaar, Maatwerk Acts, Bruiloft
Goochelaar
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › De Valsspeler

Rico Weeland

Niet gevestigd in de plaats Tjuchem, maar wel in de provincie Groningen.
Nieuwe Blekerstraat 12C, 9718 EJ Groningen (Groningen)
Tel: 06-42113259, Fax: -, KvK: 66761581
Voor de perfecte toevoeging op elk evenement/feest.


Rico Weeland is een professioneel goochelaar uit Deventer.
Rico is in 2016 derde geworden van Nederland met kaart goochelen en garandeert dan ook een groot succes.

Rico heeft een unieke stijl van goochelen die niemand anders in Nederland heeft, Rico zijn trucs zijn gebaseerd rond het gokken en heeft dan ook valsspelen als thema, buiten het valsspelen hebben Rico zijn trucs ook een psychologische twist die u gasten op een nieuw niveau zullen verbazen. Rico is ook een professional op sociaal gebied en zal er voor zorgen dat uw gasten zich thuis voelen en met elkaar gaan praten.

Waarom Rico?
Rico is betrouwbaar, spontaan, makkelijk om mee te werken en garandeert succes op uw evenement en zal zorgen dat uw evenement soepel verloopt.
Ook is Rico zeer internationaal ingesteld en kan hij meteen over schakelen naar de Engelse taal. Als uw gasten echter geen Engels of Nederlands spreken is dit ook geen enkel probleem, omdat goochelen de taal barrière breekt!

Een aantal van de diensten die Rico aanbied zijn:

Beurs goochelen:

Breng een bericht op een nog interessantere en specialere manier de wereld in!

Rico zal op de beurs u bericht en zijn goochel trucs samen voegen. Op dezen manier word u bericht nog duidelijker en zal het nog langer bij u gasten/klanten blijven hangen.
Dit is perfect voor het versterken van relaties met al bestaande klanten maar is ook perfect voor het binnenhalen van nieuwe klanten.
Bezoekers van de beurs zullen uw bedrijf nog beter onthouden en gaan zelfs verhalen vertellen over uw bedrijf. Dit is de meest ideale manier van het promoten van u product.

Bedrijfsevenementen:

Haal meer uit uw bedrijfsevenement, sales-team meeting, team uitje, bedrijfsfeesten en andere gerelateerde evenementen!

Laat zien aan uw gasten dat u goed voor hun zorgt. Laat u gasten merken dat zij speciaal zijn en geef u gasten of werknemers dan ook een unieke vorm van entertainment.
Rico is erg betrouwbaar, spontaan, interessant en zorgt er voor dat iedereen zich thuis voelt. Ook is Rico zeer internationaal ingesteld, zo kan hij makkelijk overschakelen naar het Engels en kan hij zelfs gasten vermaken die geen Engels of Nederlands spreken omdat goochelen de taal Barriere doorbreekt!

Tafel Goochelen:

Breek om dezen manier meteen het ijs tussen uw gasten en maak het evenement onvergetelijk!

Rico zal zich mengen tussen uw gasten en zal iedereen achter laten met een onvergetelijke ervaring. Goochelen is de beste manier van het ijs breken tussen u gasten en te zorgen dat u gasten zelfs na de act met elkaar gaan praten. Goochelen is ook de meest efficiënte manier van entertainment, het geeft iedereen een gevoel die geen enkele andere vorm van entertainment u kan geven. Ook laat tafel goochelen mensen meer een connectie met elkaar voelen en garandeert het een persoonlijke ervaring achter te laten.

Centrale acts:

Voor het een geweldige en energieke opening of een onvergetelijk einde van uw evenement!

Rico zal een act geven waar iedereen in één keer naar kan kijken. Iedereen zal tegelijkertijd geëntertaind worden. Dit is perfect om uw evenement op een positieve manier te starten maar ook de beste manier om het einde van uw evenement onvergetelijk te maken. Dit is ook de perfecte opening voor een congres zodat mensen met een positievere blik naar de zaken gaan kijken. Behalve opening en eind werkt een centrale act ook heel goed tijdens een pauze, de act zal zorgen voor veel ontspanning en zorgt dat mensen weer fris en met concentratie het volgende deel van uw evenement in gaan.

Hoe anderen denken over Rico:
"Rico is een van de meestbelovende goocheltalenten in Nederland. We waren erg tevreden met zijn interactieve magic toen onze gasten binnen kwamen. Een aanrader!"
-Amstedam Magic show-

During our company barbeque rico was excellent in showing us the magic of a magician. He moved from table to table showed a good variety of tricks and treats, did not push anybody to watch but was like a magnet for the audience. Excellent entertainment for a party, lunch/dinner or special occasion.
-Zoran Davidovski, Pipelife International GmbH-


Rico is echt goed! Wij hebben Rico uitgenodigd tijdens ons personeelsfeest op een bbq boot, heel ongedwongen, heel relax. Super leuke aanvulling, bedankt Rico!
-Sportschool ProFit Gym-

Rico kwam optreden op ons bedrijfsfeest en hier werd nog lang over nagepraat. Zijn trucs zijn ongelofelijk, verbazingwekkend en heel leuk om mee te maken. Zeker een aanrader voor elk evenement, Rico's aanwezigheid en show maakte veel indruk en was een fantastische toevoeging aan onze avond.
-Jelle Ooteman, JDC Concepts & Branding-
Tafel goochelen, Centrale optredens, Game Protection, Beurs goochelaar,
Bedrijfsfeesten, Bruiloft goochelen, Maatwerk
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Rico Weeland

Tafelgoochelaar Jasper Gray

Niet gevestigd in de plaats Tjuchem, maar wel in de provincie Groningen.
Courtine 18, 9712 ME Groningen (Groningen)
Tel: 06 - 102 88 88 7, Fax: -, KvK: 02.09.83.66
Heeft u binnenkort een feestelijke gelegenheid en wilt u daar entertainment
bij hebben? Bent u op zoek naar iets om uw gasten een bijzondere ervaring te geven? Met een optreden van Jasper bent u verzekerd van een professionele show waar uw gasten nog lang over napraten. Terwijl u er met uw neus bovenop staat creëert hij met korte acts illusies voor kleine groepen gasten tegelijk. U kunt het zien als een ‘mini theater’ bij u aan tafel, waarbij humor en vooral veel interactie centraal staat. Jasper is Nederlands jeugdkampioen goochelen geweest en hij treedt inmiddels meer dan 15 jaar op tijdens diverse gelegenheden.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Tafelgoochelaar Jasper Gray

Titani Duivengoochelaar

Niet gevestigd in de plaats Tjuchem, maar wel in de provincie Groningen.
Maurits clantlaan 4, 9801 HN Zuidhorn (Groningen)
Tel: 0594-503210, Fax: info@titani.nl, KvK: -
Titani is duivengoochelaar en heeft programma"s voor

jong en oud ook bij u thuis.
Table-Magic behoort ook tot de toppers.
Titani heeft een landelijk netwerk en berekent geen
reiskosten.
U kunt onze website vinden op www.titani.nl
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Titani Duivengoochelaar

Theater Quatsch

Niet gevestigd in de plaats Tjuchem, maar wel in de provincie Groningen.
Peizerweg 298, 9744 BG Groningen (Groningen)
Tel: 0650595319, Fax: -, KvK: 01079668
Close-up goochelen, kindervoorstelling, workshops, vlooiencircus,
straatgoochelen, beurzen en maatwerk.
Te boeken in heel Nederland en daar buiten.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Theater Quatsch

Lorentini

Niet gevestigd in de plaats Tjuchem, maar wel in de provincie Groningen.
Oosterlaan 1, 9905 PX Holwierde (Groningen)
Tel: 0596616787, Fax: -, KvK: 01126983
Typische straatgoochelaar voor braderieen, jaarmarkten,straatfeesten,
beursen, tevens middeleeuwse markten. Zowel voor jong als oud.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Lorentini

Willy Magnetika

Niet gevestigd in de plaats Tjuchem, maar wel in de provincie Groningen.
Berkenlaan 14, 9636 CZ Zuidbroek (Groningen)
Tel: 0598 451918, Fax: -, KvK: 01164493
Goochelprogramma.s, Openingsacts, Ballonmodelleren,Schminken.

Programma,s voor Volwassenen en Kinderen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Willy Magnetika

Goochelaar ROMAINI

Niet gevestigd in de plaats Tjuchem, maar wel in de provincie Groningen.
Poststraat 18a, 9501 EP Stadskanaal (Groningen)
Tel: 0644578941, Fax: -, KvK: 011274810000
Zoekwoorden: toneelact, salonmagie, familiefeesten, mobielgoochelen,
straatgoochelen, beursgoochelen (klantenvanger)
voorstellingen voor kinderen en tafelgoochelen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Goochelaar ROMAINI

Robert Blake magic shows

Niet gevestigd in de plaats Tjuchem, maar wel in de provincie Groningen.
De Ruyterstraat 27, 9781 BW Bedum (Groningen)
Tel: 050 301 44 87, Fax: -, KvK: 011507680000
ROBERT BLAKE MAGIC SHOWS:magie - comedy - interactie - lasso show


1)table magic / walkaround mentalist voor beurzen - bedrijven etc.

2)straattheater voor indoor & outdoor events

3)kinderprogramma voor 4 t/m 12 jaar

4)the cowboy magic(lasso)show voor gala's / variete / bedrijven etc.

5)SUPER MEMORY STUNTS & TELEPATHY SHOW

6)presentator
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Robert Blake magic shows

1
Goochelaar Peter Vogel één van meest geboekte tafelgoochelaars van Nederland.Goochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign Tjuchem by JBB Media