U bent nu hier: Home » Contact

Contact

Indien u contact wilt met goochelaars, gebruik dan NIET onderstaand contactformulier, maar ga naar direct contact met goochelaars. Gebruik onderstaand contactformulier als u contact wilt opnemen met betrekking tot de website Goochelaar-vinden.nl.

Gegevens e-mail

U kunt nieuwe logingegevens opvragen via de volgende link: nieuwe logingegevens opvragen.

Wij kunnen uw account niet verwijderen. U kunt uw account zelf verwijderen door in te loggen op uw account. Daar vindt u een optie om uw account te verwijderen. Logingegevens kwijt? Zie: nieuwe logingegevens opvragen.

Kijk eerst of uw eventuele vraag wordt beantwoord bij de veel gestelde vragen. Is dit niet het geval maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Indien van belang vermeld ook uw gebruikersnaam en bedrijfsnaam, zodat we uw gegevens erbij kunnen zoeken.

Indien u zich wilt aanmelden voor Goochelaar-vinden.nl, ga dan naar het gedeelte op deze website dat bestemd is voor goochelaars: Ik ben een goochelaar.

Via onderstaand contactformulier kunt u NIET in contact komen met goochelaars. Gebruik daarvoor de volgende link: direct contact met goochelaars. Wij kunnen u persoonlijk niet helpen bij het vinden van goochelaars. Daarvoor dient u gebruik te maken van de website.

Wij zijn (tijdelijk) gestopt met het aangaan van linkruils. Aanvragen voor het ruilen van links zullen niet in behandeling worden genomen. Het heeft dus weinig zin om dit contactformulier in te vullen voor dit doeleinde.

Type onderstaande 5 letters over (geen hoofdletters)
Type de 5 letters over!
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy