Vind goochelaars door heel Nederland


Of kom direct in contact met goochelaars via één e-mail!
U bent nu hier: » »

Goochelaar Arnhem

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Arnhem. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Gelderland, ga naar goochelaar Gelderland. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Arnhem of in de buurt van Arnhem. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Arnhem. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Arnhem of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Armhoede of goochelaar Asch. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Arnhem

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Arnhem en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Arnhem, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Armhoede of tafelgoochelaar Asch.

Kindergoochelaar Arnhem

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Arnhem u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Armhoede, kindergoochelaar Asch. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Arnhem

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Arnhem op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Arnhem een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Armhoede of illusionist Asch.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Arnhem of een clown in Arnhem dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Magician Jeroen de Jong

Arnhem, 6828 DS Arnhem (Gelderland)
Tel: 0652734968, Fax: -, KvK: 65869664
Al voordat Jeroen zich had gekwalificeerd als ingenieur in de
werktuigbouwkunde (TU Eindhoven), was Jeroen besmet met het niet te genezen virus dat Magic heet.

In zijn vroege jeugd heeft Jeroen een goochelaar leren kennen die hem wat trucs liet zien. De goochelaar liet zijn gesigneerde kaart verdwijnen en opeens zat de kaart in zijn portemonnee. Jeroen was hier zo van onder de indruk en werd zelfs zo enthousiast dat hij zich heeft gestort op het uitzoeken van deze truc en met succes. Door middel van erg veel zelfstudie en discipline maakte hij zich de kunst eigen van vingervlugheid, afleiden en psychologie.

Dit alles heeft er voor gezorgd dat Jeroen momenteel al door heel Nederland optreedt en deel heeft uitgemaakt van grote evenementen zoals bijvoorbeeld de Amsterdam Magic Show en optredens heeft gehad in o.a. het Amstel Hotel.

Jeroen zijn doel is om iedereen na zijn optreden naar huis te laten gaan met een nieuwe ervaring die zij voor de rest van hun leven bij zich dragen. Anders dan het stoffige beeld wat mensen vaak hebben van goochelaars, is Jeroen zijn Magic grappig, scherp en maakt het gebruik van levenslang oefenen en ervaring met veel optredens. Jeroen is een welgeklede, professionele goochelaar die zijn leven wil wijden aan het besteden van de kunst.

Jeroen is goed thuis op het podium om op te treden voor groepen mensen van twintig tot honderd personen, of tijdens het rondlopen op borrels of beursstand. In welke setting dan ook, hij zal altijd de interactie zoeken met uw gasten en onverklaarbare wonderen verrichten op slechts een paar centimeter van hun neus. Het optreden is slechts de start... de ervaring zal voor altijd blijven!
Diensten: Tafelgoochelen, Centrale act, Beurs goochelen, Workshops
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Magician Jeroen de Jong

Ronald Moray

Merkendal 18, 6818 RJ Arnhem (Gelderland)
Tel: 0235444297, Fax: 0235444298, KvK: 30212917
RONALD MORAY ‘De Frank Sinatra onder de Goochelaars’

In Nederland heeft inmiddels vrijwel elk farmaceutisch bedrijf, iedere bank en elke nationale televisiezender al ervaren dat Ronald Moray kan zorgen voor een kroon op het entertainmentprogramma tijdens speciale evenementen. Niet voor niets werd topgoochelaar Ronald Moray uitgenodigd om op te treden voor diverse staatshoofden in Europa en de leden van een aantal koninklijke huizen tijdens het huwelijksfeest van Z.K.H. prins Willem-Alexander met prinses Maxima.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Ronald Moray

1
Goochelaar Peter Vogel één van meest geboekte tafelgoochelaars van Nederland.Goochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign Arnhem by JBB Media