U bent nu hier: Home » Gelderland » Groesbeek

Goochelaar Groesbeek

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Groesbeek. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Gelderland, ga naar goochelaar Gelderland. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Groesbeek of in de buurt van Groesbeek. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Groesbeek. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Groesbeek of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Groenlo of goochelaar Groessen. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Groesbeek

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Groesbeek en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Groesbeek, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Groenlo of tafelgoochelaar Groessen.

Kindergoochelaar Groesbeek

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Groesbeek u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Groenlo, kindergoochelaar Groessen. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Groesbeek

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Groesbeek op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Groesbeek een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Groenlo of illusionist Groessen.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Groesbeek of een clown in Groesbeek dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

MMmagic Entertainment

Lievensweg 70, 6562 XP Groesbeek (Gelderland)
Tel: (+31)-(0)6 422 122 02, Fax: -, KvK: KvKnr. 57236933
Rasartiest Marc Luijben biedt entertainment in de breedste zin van het
woord. Door zijn originele manier van presenteren van acts en zijn enthousiaste houding is hij een genot voor het oog.

MMmagic Entertainment biedt veel op het gebied van (magisch) entertainment voor bedrijven, particulieren, scholen, en organisaties. Denkt u daarbij aan shows, acts, presentaties, workshops, trainingen, teambuilding en lessen. Maatwerk is natuurlijk mogelijk.

Zit niet stil en zoek uit wat er allemaal mogelijk is. Mocht u vragen hebben dan kunt u vanzelfsprekend contact opnemen.

MMmagic Entertainment is erg actief op social media platformen, zoals Facebook, Twitter en YouTube.

MMmagic Entertainment en artiest Marc Luijben hebben ook een eigen fan-pagina op Facebook. Vergeet deze niet jouw LIKE te geven. Op deze pagina vind je al het nieuws, updates, foto’s, video’s en nog veel meer!


Voor goede doelen biedt MMmagic Entertainment een gratis optreden of activiteiten aan. In plaats van met geld te betalen, betaalt u met likes op Facebook. Een dag voor de datum van het evenement wordt de balans opgemaakt en als u het aantal afgesproken likes gehaald heeft, worden alle diensten van MMmagic Entertainment gratis verzorgd, zoals een kindershow of bijvoorbeeld gratis suikerspinnen.

Vraagt u vooral naar de vele mogelijkheden!
Kindergoochelaar, Tafelgoochelaar, Ballonnen goochelaar,
Kindergoochelshows, Kinder workshop goochelen, Volwassen workshop goochelen, Volwassen goochelshow, Magische Teambuilding, Organisator Kinder Entertainment pleinen, Acteur - Typetje - Presentator - Spreker
Openingstijden
Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 22:00

* U kunt altijd bellen of mailen naar inf@mm-magic.nl

Sociale media:
Afbeelding › MMmagic Entertainment

Goochelaar Cum Fraude

Jonkershof 7, 6561 AN Groesbeek (Gelderland)
Tel: 024-3973011, Fax: -, KvK: n.v.t.
Ferry Gerats - Goochelaar Cum Fraude ®

Wereldkampioenschappen Brussel - Onderscheiding voor Comedy Magic
Het hoge mysteriegehalte van zijn trucs en zijn humor maken zijn optredens onvergetelijk.
Repertoire: Tablemagic - Comedy Magic Act - Beursoptredens - Workshop
Diensten: Tablemagic, Beursoptredens, Comedy Magic Act, Workshop
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Goochelaar Cum Fraude

1
Goochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy