Vind goochelaars door heel Nederland


Of kom direct in contact met goochelaars via één e-mail!
U bent nu hier: » »

Goochelaar Mullegen

Goochelaar-vinden.nl bevat helaas nog geen goochelaars in Mullegen. Ga naar goochelaar Gelderland of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Gelderland

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Mullegen of in de buurt van Mullegen. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Mullegen. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Mullegen of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Mossel of goochelaar Nederasselt. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Mullegen

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Mullegen en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Mullegen, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Mossel of tafelgoochelaar Nederasselt.

Kindergoochelaar Mullegen

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Mullegen u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Mossel, kindergoochelaar Nederasselt. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Mullegen

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Mullegen op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Mullegen een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Mossel of illusionist Nederasselt.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Mullegen of een clown in Mullegen dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1 2 » »»

Goochelaar Jordi

Niet gevestigd in de plaats Mullegen, maar wel in de provincie Gelderland.
Muntersgoed 3, 3882 KE Putten (Gelderland)
Tel: 0622761980, Fax: -, KvK: 08167926
Goochelaar Jordi Jansen is met meer dan 20 jaar ervaring een zekere keuze
voor het entertainment op uw zakelijke evenement of uw privé feest.

Prijswinnend goochelaar Jordi is te boeken voor zowel kleine acts tijdens een receptie tot een volledige presentatie op een podium.

Goochelen is een unieke manier om de aandacht op iets te vestigen. Graag denkt Jordi met u mee om zijn acts zo in te passen dat u de grootste mogelijke impact creëert voor uw gasten.

De show zit vol interactie tussen deze vingervlugge goochelkampioen en zijn publiek, zodat uw gasten op een unieke manier bij de show betrokken worden.
Diensten: tafelgoochelen, kindergoochelen, beursgoochelen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Goochelaar Jordi

Goochelaar Cum Fraude

Niet gevestigd in de plaats Mullegen, maar wel in de provincie Gelderland.
Jonkershof 7, 6561 AN Groesbeek (Gelderland)
Tel: 024-3973011, Fax: -, KvK: n.v.t.
Ferry Gerats - Goochelaar Cum Fraude ®

Wereldkampioenschappen Brussel - Onderscheiding voor Comedy Magic
Het hoge mysteriegehalte van zijn trucs en zijn humor maken zijn optredens onvergetelijk.
Repertoire: Tablemagic - Comedy Magic Act - Beursoptredens - Workshop
Diensten: Tablemagic, Beursoptredens, Comedy Magic Act, Workshop
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Goochelaar Cum Fraude

Magician Jeroen de Jong

Niet gevestigd in de plaats Mullegen, maar wel in de provincie Gelderland.
Arnhem, 6828 DS Arnhem (Gelderland)
Tel: 0652734968, Fax: -, KvK: 65869664
Al voordat Jeroen zich had gekwalificeerd als ingenieur in de
werktuigbouwkunde (TU Eindhoven), was Jeroen besmet met het niet te genezen virus dat Magic heet.

In zijn vroege jeugd heeft Jeroen een goochelaar leren kennen die hem wat trucs liet zien. De goochelaar liet zijn gesigneerde kaart verdwijnen en opeens zat de kaart in zijn portemonnee. Jeroen was hier zo van onder de indruk en werd zelfs zo enthousiast dat hij zich heeft gestort op het uitzoeken van deze truc en met succes. Door middel van erg veel zelfstudie en discipline maakte hij zich de kunst eigen van vingervlugheid, afleiden en psychologie.

Dit alles heeft er voor gezorgd dat Jeroen momenteel al door heel Nederland optreedt en deel heeft uitgemaakt van grote evenementen zoals bijvoorbeeld de Amsterdam Magic Show en optredens heeft gehad in o.a. het Amstel Hotel.

Jeroen zijn doel is om iedereen na zijn optreden naar huis te laten gaan met een nieuwe ervaring die zij voor de rest van hun leven bij zich dragen. Anders dan het stoffige beeld wat mensen vaak hebben van goochelaars, is Jeroen zijn Magic grappig, scherp en maakt het gebruik van levenslang oefenen en ervaring met veel optredens. Jeroen is een welgeklede, professionele goochelaar die zijn leven wil wijden aan het besteden van de kunst.

Jeroen is goed thuis op het podium om op te treden voor groepen mensen van twintig tot honderd personen, of tijdens het rondlopen op borrels of beursstand. In welke setting dan ook, hij zal altijd de interactie zoeken met uw gasten en onverklaarbare wonderen verrichten op slechts een paar centimeter van hun neus. Het optreden is slechts de start... de ervaring zal voor altijd blijven!
Diensten: Tafelgoochelen, Centrale act, Beurs goochelen, Workshops
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Magician Jeroen de Jong

Janse Heijn 2e prijs NK

Niet gevestigd in de plaats Mullegen, maar wel in de provincie Gelderland.
Leeuweriksweide 158, 6708 LN Wageningen (Gelderland)
Tel: 0655383139, Fax: -, KvK: 63837870
Janse Heijn heeft als vak-artiest een uitstekende staat van dienst. Hij
heeft optredens verzorgd in meer dan 15 landen en kreeg dit jaar door een vakjury de 2e prijs uitgereikt op het NK goochelen. Janse is inzetbaar als podium- en tafelgoochelaar, als goochelaar voor kinderen en speciale doelgroepen en als presentator of dagvoorzitter. Janse probeert altijd om een nieuwe draai te geven aan klassieke acts en vindt zijn inspiratie daarvoor in het werk van o.a. Roald Dahl, Rowan Atkinson en Frederic Chopin.
Tafelgoochelaar, Podium act, Bijzondere doelgroepen, Kindergoochelaar,
Presentator
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Janse Heijn 2e prijs NK

Sven Vollmar: magisch entertainer

Niet gevestigd in de plaats Mullegen, maar wel in de provincie Gelderland.
Pegasusplaats, 6525 JH Nijmegen (Gelderland)
Tel: 0611434963, Fax: -, KvK: -
Bent u op zoek naar een nette, charmante goochelaar met een grote dosis
humor om de gasten op uw feest een paar onvergetelijke herinneringen te bezorgen, of voor een kindershow? Boek dan Sven Vollmar.


Voor onder andere:

- Restaurantgoochelen
- Huiskamergoochelen
- Bruiloften
- Kindershows (partijtjes & scholen)
- Korte centrale act (15 min.)
- Workshops goochelen
huiskamergoochelen, restaurantgoochelen, bruiloften, kindershows, (korte)
centrale act, goochelworkshop
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Sven Vollmar: magisch entertainer

Clown kiko

Niet gevestigd in de plaats Mullegen, maar wel in de provincie Gelderland.
Rivierstraat 41, 6541 VH Nijmegen (Gelderland)
Tel: 024-3733911, Fax: -, KvK: -
Clown kiko vrolijk ieder feesje op!

Met kindervoorstellingen vol jongleren en goochelen, ballon modeleren en jongleer en circus workshops.
Tevens thema voorstellingen voor de sinterklaasviering (sinterklaas voorprogramma) en ieder jaar tijdens de kinderboekenweek. In deze voorstellingen zitten de jongleer en goochel trucs verwerkt in een verhaal rondom het thema.

Voor meer informatie kijk op www.clownkiko.nl
of bel of mail voor boekinegn en/of meer info:
kiko@clownkiko.nl
024-3733911
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Clown kiko

Toveracademie

Niet gevestigd in de plaats Mullegen, maar wel in de provincie Gelderland.
Helmbloemmeen 71, 3844 VE Harderwijk (Gelderland)
Tel: 0031626408363, Fax: -, KvK: -
Alle vormen van goochelen, mentalisme en ballonanimatie voor particulieren
en organisaties in Nederland en België. Nu met uitzonderlijke aanbiedingen wegens ons vijfjarig bestaan!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Toveracademie

BRADY MAGIC

Niet gevestigd in de plaats Mullegen, maar wel in de provincie Gelderland.
Leemkuilsweg 38, 7031 XN Wehl (Gelderland)
Tel: 06-10452083, Fax: -, KvK: 54197481
Profesioneel Goochelaar/Mentalist


U bent op zoek naar grensverleggend en betaalbaar entertainment op maat? Dan bent u bij entertainer pur sang Brady Lukassen (Bekend uit de Nieuwe Uri Geller) aan het juiste adres!

Bezoek de website en bekijk de mogelijkheden om uw bijzondere gelegenheid de perfecte magische twist te geven.

www.bradymagic.nl
info@bradymagic.nl
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › BRADY MAGIC

Babello Entertainment (Clown Babello!)

Niet gevestigd in de plaats Mullegen, maar wel in de provincie Gelderland.
Kaeltjes Hofstee 58, 6932 AX Westervoort (Gelderland)
Tel: 026-3119152, Fax: -, KvK: 09200857
Lachen is gezond. Daarom heeft Clown Babello daar zijn vak van gemaakt.
Zijn shows onderscheiden zich door hoogwaardig vermaak, waarbij orginaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan. Profiteer van zijn deskundigheid en ervaring. Hij staat garant voor professioneel entertainment.

De shows zijn professioneel van opzet en uitvoering. Voorzien van decor, licht, geluid, podium en bankjes.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Babello Entertainment (Clown Babello!)

Ronald Moray

Niet gevestigd in de plaats Mullegen, maar wel in de provincie Gelderland.
Merkendal 18, 6818 RJ Arnhem (Gelderland)
Tel: 0235444297, Fax: 0235444298, KvK: 30212917
RONALD MORAY ‘De Frank Sinatra onder de Goochelaars’

In Nederland heeft inmiddels vrijwel elk farmaceutisch bedrijf, iedere bank en elke nationale televisiezender al ervaren dat Ronald Moray kan zorgen voor een kroon op het entertainmentprogramma tijdens speciale evenementen. Niet voor niets werd topgoochelaar Ronald Moray uitgenodigd om op te treden voor diverse staatshoofden in Europa en de leden van een aantal koninklijke huizen tijdens het huwelijksfeest van Z.K.H. prins Willem-Alexander met prinses Maxima.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Ronald Moray

1 2 » »»
Goochelaar Peter Vogel één van meest geboekte tafelgoochelaars van Nederland.Goochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign Mullegen by JBB Media