U bent nu hier: Home » Friesland » Jislum

Goochelaar Jislum

Goochelaar-vinden.nl bevat helaas nog geen goochelaars in Jislum. Ga naar goochelaar Friesland of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Friesland. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Jislum of in de buurt van Jislum. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Jislum. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Jislum of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Jirnsum of goochelaar Jistrum. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Jislum

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Jislum en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Jislum, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Jirnsum of tafelgoochelaar Jistrum.

Kindergoochelaar Jislum

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Jislum u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Jirnsum, kindergoochelaar Jistrum. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Jislum

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Jislum op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Jislum een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Jirnsum of illusionist Jistrum.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Jislum of een clown in Jislum dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Rico Weeland

Niet gevestigd in de plaats Jislum, maar wel in de provincie Friesland.
Van der Kooijstraat, 8921 BA Leeuwarden (Friesland)
Tel: 06-42113259, Fax: -, KvK: 66761581
Hey! Mijn naam is Rico.

Ik ben een Nederlandse goochelaar die super geïnteresseerd is in het mysterieuze en magische van deze wereld. Weet jij nog dat je kind was? Alles was mogelijk en niets leek ommogelijk. Wat een magische tijd was dat! Dit was de tijd dat jij als kind nog in alles de magie kon zien en vinden. Bijvoorbeeld door het aanraken van de lichtschakelaar die vervolgens de hele kamer in het licht zette, dit leek pure magie! Helaas zijn wij bij het ouder worden steeds minder magie gaan zien en ervaren, we beredeneren vanuit logische gedachten en ervaringen. Mijn doel is om jou de magie weer terug te laten vinden en ervaren, al is het maar voor even.
De magie die wij als kind in alles zagen is er nog steeds, we zijn alleen vergeten hoe wij dit kunnen zien. Ik wil jullie, doormiddel van meerdere magische vertoningen de kinderlijke magie weer laten ervaren en beleven al is het maar voor even.
Deze magie wil ik jou laten voelen door het voor mij meest prachtige instrument waar ik van hou, namelijk de kaarten! De trucs gaan veel verder dan simpele kaarttrucs die eerder voor jullie gedaan zijn. Ik wil jou door middel van de kaarten het onmogelijke laten zien en de magie weer laten beleven.Tafel/restaurant goochelen.

De intentie van tafel goochelen is om de magie naar de toeschouwer te brengen. Ik zal persoonlijk naar de mensen gaan om de magie een persoonlijkere Touch te geven dan wanneer het op een podium word gedaan. De magie word van dicht bij aanschouwd door de mensen, van een afstand waar je kan zweren dat er geen trucage kan gebeuren.
Tafel goochelen is perfect als een ijsbreker, een onderbreking van het programma of als je niet even iets anders aan je gasten wilt laten zien. De beste setting voor tafel goochelen is met een borrel, een diner of elke ander scenario waar mensen met elkaar staan te praten.
Workshop gezelschap goochelenHet doel van onze workshop is om jou te leren goochelen met alle dagelijkse voorwerpen die je vindt in huis of in de kroeg.

Deze goochel trucs kan je die altijd en overal doen.

Je zult het middelpunt van het feest zijn en ze zullen versteld staan van jouw kunsten in een korte tijd.

Wil je een goede indruk maken? Aangeprezen worden? Wil je dat mensen je zien staan?

Wil je alle aandacht krijgen?

Een paar simpele trucs die binnen een paar uur te leren zijn genoeg om dit te bereiken.

Mensen op het feest zullen versteld van je staan. Vragen om meer en ondertussen heb jij een sterke goeie indruk achter gelaten.

Wie mag een goochelaar nou niet
Diensten: Tafel goochelen, Centrale optredens, workshop goochelen
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Rico Weeland

Magisch Entertainer Dennis Mulder

Niet gevestigd in de plaats Jislum, maar wel in de provincie Friesland.
Schoolstraat 9, 8471 CC Wolvega (Friesland)
Tel: 06-57214366, Fax: -, KvK: -
Bent u op zoek naar een jonge, enthousiaste en moderne goochelaar? Dan bent
u bij Dennis Mulder aan het goede adres! Dennis is in te zetten op bijna al uw feesten.

U kunt bij hem terecht voor:

Centraal/Podium-goochelen
Close-up/tafel goochelen
Kindergoochelen

Voor meer informatie over de verschillende shows verwijs ik u graag door naar mijn website: www.magic-dennis.nl. U kunt ook telefonisch contact met mij opnemen.
Centrale shows/Podium shows, Close-up goochelen, Kindershows, Shows op
maat, Goochelworkshops
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Magisch Entertainer Dennis Mulder

Plus2db Entertainment

Niet gevestigd in de plaats Jislum, maar wel in de provincie Friesland.
Zuivelweg 3, 8536 VK Oosterzee (Friesland)
Tel: 084-0038220, Fax: 084-0038210, KvK: 51522683
Plus2db voor alles op gebied van licht geluid en entertainment en dus ook
voor Goochelaars! Wij bemiddelen en adviseren de klant. U boekt dus VIA Plus2db.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Plus2db Entertainment

Minze Dijksma

Niet gevestigd in de plaats Jislum, maar wel in de provincie Friesland.
Lavendelheide 23, 8471 VC Wolvega (Friesland)
Tel: 0561 612207, Fax: -, KvK: -
Ik verzorg goochelvoorstellingen voor kinderen en volwassenen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Minze Dijksma

Joop Magic

Niet gevestigd in de plaats Jislum, maar wel in de provincie Friesland.
Mr.P.J.Troelstraweg 134a, 8919 AC Leeuwarden (Friesland)
Tel: 0653156854, Fax: -, KvK: 01040848/ VAR w.u.o/ . BTWnr.
Magic entertainment, table-magic, ballonnenvouwkunstenaar,magic-totall,
mentalisme, humoristisch stagemagic
all-round pro magician
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Joop Magic

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy