U bent nu hier: Home » Friesland » Tjalleberd

Goochelaar Tjalleberd

Goochelaar-vinden.nl bevat helaas nog geen goochelaars in Tjalleberd. Ga naar goochelaar Friesland of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Friesland. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Tjalleberd of in de buurt van Tjalleberd. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Tjalleberd. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Tjalleberd of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Tjalhuizum of goochelaar Tjerkgaast. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Tjalleberd

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Tjalleberd en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Tjalleberd, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Tjalhuizum of tafelgoochelaar Tjerkgaast.

Kindergoochelaar Tjalleberd

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Tjalleberd u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Tjalhuizum, kindergoochelaar Tjerkgaast. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Tjalleberd

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Tjalleberd op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Tjalleberd een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Tjalhuizum of illusionist Tjerkgaast.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Tjalleberd of een clown in Tjalleberd dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Minze Dijksma

Niet gevestigd in de plaats Tjalleberd, maar wel in de provincie Friesland.
Lavendelheide 23, 8471 VC Wolvega (Friesland)
Tel: 0561 612207, Fax: -, KvK: -
Ik verzorg goochelvoorstellingen voor kinderen en volwassenen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Minze Dijksma

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy