U bent nu hier: Home » Groningen » Zuidhorn

Goochelaar Zuidhorn

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Zuidhorn. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Groningen, ga naar goochelaar Groningen. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Zuidhorn of in de buurt van Zuidhorn. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Zuidhorn. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Zuidhorn of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Zuidbroek of goochelaar Zuidveld. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Zuidhorn

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Zuidhorn en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Zuidhorn, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Zuidbroek of tafelgoochelaar Zuidveld.

Kindergoochelaar Zuidhorn

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Zuidhorn u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Zuidbroek, kindergoochelaar Zuidveld. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Zuidhorn

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Zuidhorn op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Zuidhorn een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Zuidbroek of illusionist Zuidveld.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Zuidhorn of een clown in Zuidhorn dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Titani Duivengoochelaar

Maurits clantlaan 4, 9801 HN Zuidhorn (Groningen)
Tel: 0594-503210, Fax: info@titani.nl, KvK: -
Titani is duivengoochelaar en heeft programma"s voor

jong en oud ook bij u thuis.
Table-Magic behoort ook tot de toppers.
Titani heeft een landelijk netwerk en berekent geen
reiskosten.
U kunt onze website vinden op www.titani.nl
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Titani Duivengoochelaar

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy