U bent nu hier: Home » Limburg » Guttecoven

Goochelaar Guttecoven

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Guttecoven. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Limburg, ga naar goochelaar Limburg. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Guttecoven of in de buurt van Guttecoven. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Guttecoven. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Guttecoven of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Gulpen of goochelaar Haanrade. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Guttecoven

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Guttecoven en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Guttecoven, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Gulpen of tafelgoochelaar Haanrade.

Kindergoochelaar Guttecoven

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Guttecoven u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Gulpen, kindergoochelaar Haanrade. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Guttecoven

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Guttecoven op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Guttecoven een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Gulpen of illusionist Haanrade.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Guttecoven of een clown in Guttecoven dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

GLEntertainment

Dorpsstraat 42, 6143 AX Guttecoven (Limburg)
Tel: 06 - 11 42 73 37, Fax: -, KvK: 59460032
Op zoek naar een bijzondere aanvulling voor uw feest(je) of evenement?
Communie, kinderfeest, buurtfeest, bruiloft, doop of nog iets anders? Het maakt niet uit; ik heb voor elke gelegenheid een passende oplossing!

Tijdens mijn show neem ik u bijna een uur lang mee in in mijn wondere wereld van magie en entertainment.
Een grote Rubik's kubus verdwijnt vlak voor uw neus en een touw lijkt onmogelijk nog te herstellen, maar schijn bedriegt.

De goochelshow bevat traditionele elementen die voor ieder publiek herkenbaar zullen zijn. Uiteraard zijn er ook genoeg nieuwe, verrassende elementen aanwezig zodat de show u een onvergetelijke ervaring zal bieden.

Aansluitend aan de goochelshow kunnen er ook nog mooie ballonfiguren gemaakt worden voor de kinderen.
Diensten: Kindergoochelen, Close-up goochelen, Toneelgoochelen, Ballonfiguren maken
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › GLEntertainment

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy