U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Boekel

Goochelaar Boekel

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Boekel. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Noord-Brabant, ga naar goochelaar Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Boekel of in de buurt van Boekel. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Boekel. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Boekel of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Boeiink of goochelaar Boerdonk. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Boekel

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Boekel en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Boekel, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Boeiink of tafelgoochelaar Boerdonk.

Kindergoochelaar Boekel

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Boekel u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Boeiink, kindergoochelaar Boerdonk. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Boekel

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Boekel op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Boekel een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Boeiink of illusionist Boerdonk.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Boekel of een clown in Boekel dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Sander Smits

Sleutelbloem, 5427 BR Boekel (Noord-Brabant)
Tel: 06-28050148, Fax: -, KvK: 76787494
Sander Smits Magician, Goochelaar Boekel, Goochelaar Brabant, Illusionist
Sander Smits, Illusionist Boekel, Illusionist Brabant.
Goochelaar, Close-up magician, Podium goochelaar, Illusionist, Kinder
goochelaar, Tafel goochelaar
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Sander Smits

1
Goochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy