U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Den Bosch

Goochelaar Den Bosch

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Den Bosch. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Noord-Brabant, ga naar goochelaar Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Den Bosch of in de buurt van Den Bosch. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Den Bosch. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Den Bosch of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Demen of goochelaar Den Dungen. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Den Bosch

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Den Bosch en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Den Bosch, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Demen of tafelgoochelaar Den Dungen.

Kindergoochelaar Den Bosch

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Den Bosch u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Demen, kindergoochelaar Den Dungen. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Den Bosch

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Den Bosch op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Den Bosch een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Demen of illusionist Den Dungen.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Den Bosch of een clown in Den Bosch dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Lars van Tuijl - Magisch Entertainer

Zwartbroekweg 46, 5237 KX Den Bosch (Noord-Brabant)
Tel: +31(0)6 300 33 988, Fax: -, KvK: 17228107
Bent u op zoek naar een goochelaar?

Misschien omdat u een feest geeft en u iemand zoekt die uw gasten kan vermaken? Misschien omdat u een spectaculaire act zoekt voor een festival of evenement? Of misschien omdat er voor kinderen niets zo boeiend is als een live goochelshow waarin hun fantasie de vrije loop kan gaan?

Magisch Entertainer Lars van Tuijl specialiseert zich al meer dan 10 jaar professioneel in gevarieerde shows waar goochelen, illusionisme, mentalisme en spectaculaire stunts
centraal staan. Van de kleinste en meest intieme trucs,
tot en met de verschijning van een directeur of VIP. Natuurlijk is Lars ook te boeken voor evenementen tijdens Carnaval, Koningsdag, Bevrijdingsdag en nog veel meer!
Kindervoorstellingen / Schoolvoorstellingen, Centrale acts / Podiumshows,
Tafelgoochelen / Close-up, Theaterprogramma, Presentator
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Lars van Tuijl - Magisch Entertainer

Lars, Luc & Angelique

Schout van Lyndenstraat 14, 5237 SE Den Bosch (Noord-Brabant)
Tel: 06-18892159, Fax: -, KvK: 17228107
Snel, Verfrissend en vooral Origineel! Lars, Luc en Angelique zijn het
nieuwste illusie spektakel in Nederland. Afzonderlijk staan ze ieder hun mannetje, maar samen combineren ze humor, spektakel en originaliteit tot een verfrissende moderne show die u meeneemt naar een compleet nieuwe wereld van de magie!

Vuilnismannen in aanraking met illusies, Agenten op een spannende missie tijdens een kluiskraak, of misschien op reis naar het mystieke verleden van de 18e eeuw? Niets is te gek in de fantasie van Lars, Luc en Angelique.

Verdwijnen, verschijnen en doorzagen. Natuurlijk komt dit allemaal voorbij in hun acts, maar op een manier zoals u nog nooit gezien heeft! De originele illusies en thematische acts staan garant voor een hoge entertainmentwaarde en met een handvol prijzen op zak (waaronder de Dynamite Award voor beste act in de categorie toneel en zilver op het NK goochelen in de categorie illusionisme) zullen deze getalenteerde illusionisten zeker niet misstaan op uw feest of evenement!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Lars, Luc & Angelique

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy