U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Den Bosch

Goochelaar Den Bosch

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Den Bosch. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Noord-Brabant, ga naar goochelaar Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Den Bosch of in de buurt van Den Bosch. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Den Bosch. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Den Bosch of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Demen of goochelaar Den Dungen. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Den Bosch

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Den Bosch en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Den Bosch, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Demen of tafelgoochelaar Den Dungen.

Kindergoochelaar Den Bosch

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Den Bosch u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Demen, kindergoochelaar Den Dungen. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Den Bosch

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Den Bosch op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Den Bosch een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Demen of illusionist Den Dungen.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Den Bosch of een clown in Den Bosch dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Aires Hovens kinderentertainment

Derde Haren 127, 5233 CB Den Bosch (Noord-Brabant)
Tel: 0622111777, Fax: -, KvK: 69387575
In de sprookjesachtige kindervoorstelling Op zoek naar de Schat staat het
thema zelfvertrouwen centraal. Dit thema loopt dan ook als een rode draad door de gehele voorstelling heen. Aires is een jonge tovenaarsleerling die moeite heeft om de opdrachten van de oude tovenaar te vervullen. Maar opdracht na opdracht, groeit zijn zelfvertrouwen in zichzelf, en samen met de kinderen weet hij de meest moeilijke opdrachten van de tovenaar te vervullen.

Aires en de kinderen groeien als het ware mee door het sprookje, en door de hele voorstelling heen krijgen zij opdrachten die zij moeten vervullen, die gemaakt zijn om ze te laten realiseren dat de ware schat in hun zelf ligt. Niet in geld. Niet in diamanten of edelstenen. Maar in hunzelf. Als zij maar genoeg overtuigd zijn van zichzelf, dan hebben zij de échte schat in handen.

Synopsis

Op een dag vindt Aires een geheimzinnige schatkaart. Hij besluit de schatkaart te volgen. De kaart leidt hem naar de diepe en donkere hoeken van het bos waar de oude tovenaar woont. Tot zijn grote verrassing vertelt de oude tovenaar hem dat Aires zelf ook een echte tovenaar kan worden. Maar dat kan alleen als Aires dat écht wilt…. Zal het Aires lukken alle opdrachten van de tovenaar uit te voeren, genoeg in zichzelf te geloven en de schat in zichzelf te vinden?

Kindervoorstelling Op zoek naar de schat

voor kinderen van 4 tot 9 jaar | Duur voorstelling 50 minuten.
Diensten: Kindertheatervoorstelling, Sinterklaasshow, kindershow, kinderfeesten
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Aires Hovens kinderentertainment

1
Goochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy