U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Amsterdam

Goochelaar Amsterdam

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Amsterdam. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Noord-Holland, ga naar goochelaar Noord-Holland. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Amsterdam of in de buurt van Amsterdam. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Amsterdam. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Amsterdam of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Amstelveen of goochelaar Amsterdam Noord. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Amsterdam

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Amsterdam en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Amsterdam, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Amstelveen of tafelgoochelaar Amsterdam Noord.

Kindergoochelaar Amsterdam

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Amsterdam u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Amstelveen, kindergoochelaar Amsterdam Noord. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Amsterdam

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Amsterdam op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Amsterdam een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Amstelveen of illusionist Amsterdam Noord.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Amsterdam of een clown in Amsterdam dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Jeroen de Jong

Amsterdam, 1077 AR Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 0652734968, Fax: -, KvK: 65869664
Jeroen de Jong is een ware entertainer en gaat op een vlotte interactieve
manier en met leuke humor uw gasten verbazen. Hij heeft al een aantal jaar ervaring en heeft al menig groepen mensen versteld doen staan met verbluffende trucs. Jeroen is vooral gespecialiseerd in close-up magic, maar heeft hiernaast nog veel meer capaciteiten. Wandelend onder de gasten zal Jeroen zichzelf introduceren voor kleine groepen mensen en wonderen doen verrichten voor hun ogen: munten die van de ene hand naar de andere hand springen, speelkaarten die in een oog blink veranderen en de gedachten van uw gasten worden gelezen. Uw gasten zullen worden verbaasd door Jeroen zijn vingervlugheid en mind-reader capaciteiten. Het is een geweldige icebreaker om conversatie te stimuleren en zal een vreugdevolle toon zetten voor uw evenement.

Alle feesten zijn anders en Jeroen streeft er naar om samen met u zijn show naar uw wensen aan te passen. Hij weet wat er nodig is om van uw feest een werkelijk onvergetelijk feest te maken. Jeroen is spontaan, betrouwbaar, representatief en kan moeiteloos omschakelen naar het Engels.
Rondlopend goochelen, Tafel goochelen, Close-up goochelen, Centrale act,
Podium show, Presentator
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Jeroen de Jong

Tafelgoochelaar Chris Bordet

Westelijk Halfrond 127a, 1183 HS Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 06-192 605 93, Fax: -, KvK: 64329461
Chris Bordet: goochelaar in de regio Amsterdam


De professionele goochelaar Chris Bordet wordt in 1968 geboren in Parijs. Als hij acht is begint hij met goochelen, en vanaf zijn tiende reist hij als kindsterretje door Frankrijk met zijn eerste goochelact.

Het goochelen blijkt meer dan een kinderhobby; tot op de dag van vandaag is het zijn grootste passie. Hij toerde mee met een circus, werkte op cruiseschepen, en begon in 2000 in Zwitserland zijn eigen goocheltheater, Arcanum.

In 2013 reist hij de liefde achterna naar Nederland. Hier werkte hij sindsdien overwegend als tafelgoochelaar, maar ook samen met collega Woedy Woet in de komische formatie Duo Dodo. Chris Bordet treedt op bij zakelijke evenementen, personeelsfeesten, borrels, recepties, jubilea en huwelijken.

Op http://www.bordet.nl vindt u alle informatie over hem en zijn optredens. Neem gerust contact met hem op voor een vrijblijvende offerte!
Tafelgoochelaar / Close-up, voor o.a. gala's, diners, recepties,
bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en jubilea
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Tafelgoochelaar Chris Bordet

Komiek - Goochelaar Niels Harder - `Weirdo of Wonder´

Gedempt Hamerkanaal 237, 1021 KP Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 0202615780, Fax: -, KvK: 32154170
Een optreden van Niels Harder zit bomvol glamour, komedie en power. Als
geen ander weet Niels zijn bruisende persoonlijkheid te combineren met perfect uitgevoerde choreografie. Zijn wervelende shows zitten vol trucs en zijn een visueel spektakel met een enorme ‘wow-factor’. Een magische mix die steevast 5-sterren-reviews oplevert.
Eén ding is zeker: deze keer zit niet Niels, maar ú met de handen in het haar!
Goochelaar, Komisch goochelaar, Komiek, Goochelshow, Illusionist huren,
Niels Harder, Goochelaar huren, Goochelaar boeken, Goochelaar inhuren, Illusionist inhuren
Openingstijden
Maandag: 00:00 - 00:00
Dinsdag: 00:00 - 00:00
Woensdag: 00:00 - 00:00
Donderdag: 00:00 - 00:00
Vrijdag: 00:00 - 00:00
Zaterdag: 00:00 - 00:00
Zondag: 00:00 - 00:00

* Wij zijn 24/7 open.

Sociale media:
Afbeelding › Komiek - Goochelaar Niels Harder - `Weirdo of Wonder´

Woedy Woet Tricky Theater

Dijksgracht 8, 1019 BT Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 0655374773, Fax: -, KvK: -
Komisch goochelaar die acteren vermengd met magie. Hij zet u keer op keer
op het verkeerde been en laat u zien dat niets is wat het lijkt.
Meervoudig Nederlands kampioen.
komisch goochelaar, acteur, presentatie, mime, productpresentatie, congres,
theater
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Woedy Woet Tricky Theater

Teambuilding

Frederik Hendrikstraat 48 - 1, 1052 HW Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 0207775511, Fax: -, KvK: 34168693
Jasper van Luit van Magic in Business is professioneel zakelijk spreker en
een gedreven internationaal gewaardeerde illusionist. Met een krachtige mix van entertainment, interactieve oefeningen en een inspirerend verhaal laat hij zien hoe ‘magie’ toe te passen in het werk.

Ontdek meer op de website!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Teambuilding

Fritz met een Z Entertainment

Jacob van Lennepkade 171-3, 1054 ZM Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 06-25 498 708, Fax: -, KvK: 14105301
In Nederland zijn er tienduizend mensen met de naam Frits. Nog minder zijn
er degenen die ook Fritz heten, maar dan dus met een 'z' op het eind. Slechts een Fritz met een 'z' blinkt uit: Fritz met een Z.

En ondanks het advies van zijn advocaat, zal goochelaar Fritz u zowaar in de maling nemen, recht voor uw gezicht! Cabaretier Klaas van der Eerden noemt Fritz met een Z "De nieuwe Hans Klok". Dat zal vast zijn vanwege het feit dat Hans en Fritz dezelfde shampoo gebruiken.

Momenteel is Fritz fulltime professioneel goochelaar en is woonachtig in Maastricht en Amsterdam. Hij heeft een studie Cultuur- en Maatschappijwetenschappen op zak en naast zijn grote passie goochelen, houdt Fritz ook van muziek, films en theater. Verder is hij een winnaar van prijzen tijdens nationale goochelkampioen- schappen en is Fritz met een Z auteur van de goochelboeken Classical Revisitations (2010) en Tricking Tokyo (2010). Naast het geven van consultancy aan bekende juwelierszaken ter preventie van diefstal, geeft hij wereldwijd lezingen aan andere goochelaars. Ook heeft Fritz in diverse theaters Nederland gespeeld met zijn goochelvoorstellingen en is adviseur van verschillende goochelaars. Kijk op zijn Hyves, Facebook of Twitter wat Fritz nog meer doet.

Fritz met een Z vond als klein kind goochelen al prachtig om te zien, maar om het te doen vindt hij het nog leuker. Wat Fritz onderscheidt van andere goochelaars, is dat hij veelvuldig improviseert en continu interactief is. Omdat elk publiek anders is en er van alles om hem heen gebeurd, creëert hij en het publiek een uniek en magisch moment.

Fritz heeft opgetreden voor zowel BN'ers als Hollywood sterren opgetreden zoals Quentin "Rampage" Jackson, Dennis Rodman en muzikale artiesten Courtney Love, Good Charlotte, Afrobots, DJ Jamie Hill, CC Sheffield en vele anderen. Rashad Haughton noemde Fritz zelfs "de beste goochelaar die ik ooit heb gezien". Ook heeft hij de status van een internationale goochelaar. Fritz met een Z heeft namelijk opgetreden in België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Maleisië, China, Japan en de Filippijnen. De energie, de humor en de unieke momenten die hij improviseert samen met zijn publiek, maakt zijn magie onvergetelijk.

Niemand goochelt zoals Fritz dat doet!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Fritz met een Z Entertainment

Michel van Grinsven

Van H. Houwertstraat 67 - 3e, 1063 HS Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 0206147590, Fax: -, KvK: 34132846
Goochelaar, buikspreker, entertainer.


Michel combineert het goochelen veelal met liedjes en buikspreken.
Podium acts met liedjes, buikspreken en goochelen:
- Kindershow met eigen decor en geluid
- Seniorenprogramma met eigen decor en geluid
- 30 minuten podiumact met o.a. de levende buikspreekpop, met 1 van uw gasten als pop!

Naast de podium optredens treedt Michel ook op als rondlopende goochelaar (table magic), met kleine trucs, waar onder de neus van uw gasten kleine wondertjes gebeuren.

Meer dan 20 jaar ervaring, dat loont!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Michel van Grinsven

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy