U bent nu hier: Home » Utrecht » Amerongen

Goochelaar Amerongen

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Amerongen. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Utrecht, ga naar goochelaar Utrecht. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Amerongen of in de buurt van Amerongen. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Amerongen. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Amerongen of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Achttienhoven of goochelaar Amersfoort. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Amerongen

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Amerongen en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Amerongen, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Achttienhoven of tafelgoochelaar Amersfoort.

Kindergoochelaar Amerongen

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Amerongen u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Achttienhoven, kindergoochelaar Amersfoort. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Amerongen

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Amerongen op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Amerongen een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Achttienhoven of illusionist Amersfoort.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Amerongen of een clown in Amerongen dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Dutch Circus and Show.biz bv

Industrieweg Zuid 23, 3958 VV Amerongen (Utrecht)
Tel: +31621204637, Fax: -, KvK: -
Bij het Wereldkampioenschap Goochelen in 2000, waren Scott & Muriel de
allereerste comedy-act die de hoogste onderscheiding in de magische wereld won - de FISM GRAND PRIX.
Sindsdien traden zij op in 24 verschillende landen met optredens voor Cirque du Soleil, het Just for Laughs Festival, en het Internationale Circus Festival van Monte Carlo (twee keer!)
In 2009 wonnen Scott & Muriel de Gouden Clown bij het World Clown Festival in Rusland, en kort daarna hebben ze Matthijs van Nieuwkerk doorgezaagd op het bekende televisie-programma De Wereld Draait Door.
Hun shows bestaan uit originele, door henzelf bedachte illusies uitgevoerd door twee hilarische komische karakters.
Comedy Illusion, Bedrijfsfeesten, Parade Feesten, Open Lucht Festivals,
Feesten op uw Bedrijfsterrein
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Dutch Circus and Show.biz bv

1
Goochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy