U bent nu hier: Home » Utrecht » Houten

Goochelaar Houten

Goochelaar-vinden.nl bevat helaas nog geen goochelaars in Houten. Ga naar goochelaar Utrecht of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Utrecht. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Houten of in de buurt van Houten. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Houten. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Houten of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Hooglanderveen of goochelaar Huis ter Heide. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Houten

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Houten en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Houten, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Hooglanderveen of tafelgoochelaar Huis ter Heide.

Kindergoochelaar Houten

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Houten u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Hooglanderveen, kindergoochelaar Huis ter Heide. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Houten

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Houten op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Houten een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Hooglanderveen of illusionist Huis ter Heide.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Houten of een clown in Houten dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Goochelaar Maarten Bruins

Niet gevestigd in de plaats Houten, maar wel in de provincie Utrecht.
Goethelaan 42, 3533 VS Utrecht (Utrecht)
Tel: 06-18656716, Fax: -, KvK: -
Goochelaar Maarten Bruins verzorgt professionele goochelshows voor
kinderen. De show is geschikt voor zowel jonge als oudere kinderen en zelfs voor eventueel meekijkende volwassenen. Voor meer informatie, zie: www.kindergoochelaar.nl
Diensten: Goochelen voor kinderen, Kindergoochelaar
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Goochelaar Maarten Bruins

Goochelaar Michel van Zeist

Niet gevestigd in de plaats Houten, maar wel in de provincie Utrecht.
Kernreactorstraat 24A, 3903 LG Veenendaal (Utrecht)
Tel: 0318-727828 / 06-20285267, Fax: -, KvK: 30283280
Goochelaar Michel van Zeist is een van Nederlands meest geboekte
goochelaars. Hij breekt het ijs en zorgt voor een aangename ambiance tijdens uw feest of evenement. Aan tafel of op een podium, deze goochelaar weet de juiste snaar te raken.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via 0318-727828 of 06-20285267.
Tafelgoochelaar, Beursgoochelaar, Kindergoochelaar, Presentator, Centrale
shows, Goochelworkshops / Workshops goochelen, Acts op maat
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Goochelaar Michel van Zeist

ThatsMagic

Niet gevestigd in de plaats Houten, maar wel in de provincie Utrecht.
Ringfazant 1, 3435 SE Nieuwegein (Utrecht)
Tel: 0651649470, Fax: -, KvK: -
Goochelaar voor close-up, salon en table situaties. Familieshows en vele
nevenactiviteiten. Kijkt u eens op www.ThatsMagic.nl.
Presentatie, Komische MC, Close-up, Salon, Beurzen, Familiefeesten,
Bedrijfsfeesten
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › ThatsMagic

BedrijfsGoochelen

Niet gevestigd in de plaats Houten, maar wel in de provincie Utrecht.
Mariahoek 1 bis A, 3511 LD Utrecht (Utrecht)
Tel: 0647079598, Fax: -, KvK: 27313104.
Goochelen voor bedrijven en kinderfesstjes.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › BedrijfsGoochelen

Goochelaar Willem Goochel

Niet gevestigd in de plaats Houten, maar wel in de provincie Utrecht.
Turfstreek 60, 3766 HX Soest (Utrecht)
Tel: 0356026386, Fax: -, KvK: 53387112
Goochelaar voor bedrijven en particulieren.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Goochelaar Willem Goochel

Marinus Magic

Niet gevestigd in de plaats Houten, maar wel in de provincie Utrecht.
Emmalaan 64, 3905 GS Veenendaal (Utrecht)
Tel: 03188-541855, Fax: -, KvK: -
Marinus Magic voor droogkomisch goochelvermaak!

Voor close-up of een toneelact is Marinus uw man! In te huren voor feesten, openingen, kinderfeestjes en wat voor feestelijke gelegenheid dan ook. Marinus is lid van de Magische Kring Centraal Nederland en de Nederlandse Magische Unie.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Marinus Magic

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy