U bent nu hier: Home » Utrecht » Veenendaal

Goochelaar Veenendaal

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Veenendaal. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Utrecht, ga naar goochelaar Utrecht. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Veenendaal of in de buurt van Veenendaal. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Veenendaal. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Veenendaal of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Utrecht of goochelaar Vianen. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Veenendaal

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Veenendaal en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Veenendaal, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Utrecht of tafelgoochelaar Vianen.

Kindergoochelaar Veenendaal

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Veenendaal u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Utrecht, kindergoochelaar Vianen. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Veenendaal

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Veenendaal op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Veenendaal een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Utrecht of illusionist Vianen.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Veenendaal of een clown in Veenendaal dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Goochelaar Michel van Zeist

Kernreactorstraat 24A, 3903 LG Veenendaal (Utrecht)
Tel: 0318-727828 / 06-20285267, Fax: -, KvK: 30283280
Goochelaar Michel van Zeist is een van Nederlands meest geboekte
goochelaars. Hij breekt het ijs en zorgt voor een aangename ambiance tijdens uw feest of evenement. Aan tafel of op een podium, deze goochelaar weet de juiste snaar te raken.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via 0318-727828 of 06-20285267.
Tafelgoochelaar, Beursgoochelaar, Kindergoochelaar, Presentator, Centrale
shows, Goochelworkshops / Workshops goochelen, Acts op maat
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Goochelaar Michel van Zeist

Marinus Magic

Emmalaan 64, 3905 GS Veenendaal (Utrecht)
Tel: 03188-541855, Fax: -, KvK: -
Marinus Magic voor droogkomisch goochelvermaak!

Voor close-up of een toneelact is Marinus uw man! In te huren voor feesten, openingen, kinderfeestjes en wat voor feestelijke gelegenheid dan ook. Marinus is lid van de Magische Kring Centraal Nederland en de Nederlandse Magische Unie.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Marinus Magic

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy