U bent nu hier: Home » Zuid-Holland

Goochelaar Zuid-Holland

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Zuid-Holland. Voor een overzicht van goochelaars per plaats in de provincie Zuid-Holland, ga naar goochelaars Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Zuid-Holland of in de buurt van Zuid-Holland. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Zuid-Holland. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Zuid-Holland of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere provincies, zoals bijvoorbeeld goochelaar Zeeland of goochelaar Drenthe. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Zuid-Holland

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Zuid-Holland en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere provincies dan Zuid-Holland, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Zeeland of tafelgoochelaar Drenthe.

Kindergoochelaar Zuid-Holland

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere provincies dan Zuid-Holland u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Zeeland, kindergoochelaar Drenthe. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Zuid-Holland

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Zuid-Holland op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Zuid-Holland een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Zeeland of illusionist Drenthe.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Zuid-Holland of een clown in Zuid-Holland dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1 2 » »»

Goochelaar Charly Crama Entertainment

De Tas 10, 2396 VM Koudekerk aan den Rijn (Zuid-Holland)
Tel: 06 10 11 42 19, Fax: -, KvK: 61683965
Goochelaar Charly Crama entertaint door heel Nederland zowel kinderen als
volwassenen met originele goochelacts. Hij is een graag geziene professionele goochelaar en maakt met zijn magisch entertainment uw feest of evenement tot een onvergetelijke belevenis.

Hij biedt een grote variatie aan magische mogelijkheden en tovert bij jong en oud een lach van verbazing op het gezicht. Zo creëert goochelaar Charly onvergetelijke magische momenten die U en Uw gasten voor altijd bij blijven.

Charly is Nederlands Kampioen Goochelen voor Kinderen 2017 en Nederlands Kampioen Salon Goochelen 2013.

Goochelaar Charly is onder andere te boeken als:
- Tafelgoochelaar (voor o.a. bruiloften & bedrijfsevenementen)
- Kindergoochelaar (grote kindershows & kleine kinderfeestjes)
- Centrale podium acts (als gastspreker of presentator)
- Workshop Goochelen (voor zowel kinderen als volwassenen)

Wilt u een offerte aanvragen? Vragen naar beschikbaarheid? Of meer informatie?
Kijk op www.CharlyCrama.nl of www.SjarlieSjow.nl

Of neem vrijblijvend contact op met goochelaar Charly:
06 10 11 42 19 | charly@dereizendegoochelaar.nl
Tafelgoochelaar, Tafelgoochelen, Kindergoochelaar, Kindergoochelen,
Bruiloft Goochelaar, Trouwgoochelaar, School goochelaar, Beursgoochelaar, Kindershow, Kinderfeest, Centrale (podium) Act, Workshop Goochelen, Bedrijfsfeest, Bedrijfsevenement, Braderie, Jaarmarkt
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Goochelaar Charly Crama Entertainment

Jesse Ray

Leeuwerikhof 6, 2935 VV Ouderkerk aan den IJssel (Zuid-Holland)
Tel: 06-26 580 364, Fax: -, KvK: 54412269
Jesse Ray won in 2010 de 2e prijs op het Nederlands Kampioenschap goochelen
voor junioren op het onderdeel 'Close-Up'.

kijk voor meer informatie op www.jesseray.nl

Uw feestje wordt leuker met een goochelaar !!
Diensten: Tafelgoochelen, Table magic, Centrale show, Dinershow
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Jesse Ray

Goochelaar Roman Sudesh

Wilbertoord 5, 3079 JN Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 06-22822110, Fax: -, KvK: 24481702
Goochelen, Tafelgoochelen, Centrale shows en acts en workshops voor
bedrijf en particulier.
Bekend van TV.
Tafelgoochelen / Tablemagic, Mentalisme, Centrale (podium) Acts, Workshops,
Kindershows, Bollywood Magic
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Goochelaar Roman Sudesh

Goochelaar Jeroen de Jong

Zoetermeer, 2712 SC Zoetermeer (Zuid-Holland)
Tel: 0652734968, Fax: -, KvK: 65869664
Jeroen de Jong is een ware entertainer en gaat op een vlotte interactieve
manier en met leuke humor uw gasten verbazen. Hij heeft al een aantal jaar ervaring en heeft al menig groepen mensen versteld doen staan met verbluffende trucs. Jeroen is vooral gespecialiseerd in close-up magic, maar heeft hiernaast nog veel meer capaciteiten. Wandelend onder de gasten zal Jeroen zichzelf introduceren voor kleine groepen mensen en wonderen doen verrichten voor hun ogen: munten die van de ene hand naar de andere hand springen, speelkaarten die in een oog blink veranderen en de gedachten van uw gasten worden gelezen. Uw gasten zullen worden verbaasd door Jeroen zijn vingervlugheid en mind-reader capaciteiten. Het is een geweldige icebreaker om conversatie te stimuleren en zal een vreugdevolle toon zetten voor uw evenement.

Alle feesten zijn anders en Jeroen streeft er naar om samen met u zijn show naar uw wensen aan te passen. Hij weet wat er nodig is om van uw feest een werkelijk onvergetelijk feest te maken. Jeroen is spontaan, betrouwbaar, representatief en kan moeiteloos omschakelen naar het Engels.
Diensten: Tafel goochelen, Podium show, Centrale act, Presentator, Workshops, Beurzen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Goochelaar Jeroen de Jong

Rene Laurant Wonderful Magic Entertainment

Hoornplantsoen 53, 2652 BK Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland)
Tel: 0628760358, Fax: -, KvK: 58284508
Stijlvol! Elegant! Ervaren! Kwaliteit. Dat staat voor René Laurant's
WONDERFUL MAGIC entertainment. Een echte Rotterdamse goochelaar die het vak verstaat en weet hoe de verwondering voor jong en oud gemaakt moet worden. René Laurant is een groot talent, sympathiek én bewezen kwaliteit. Gegarandeerd een succes. Ook voor lezingen en workshops.
restaurantgoochelen, trouwgoochelaar, kindergoochelaar, bedrijfsfeesten,
jubileum, Sinterklaasfeesten, workshop goochelen voor volwassenen, workshop goochelen voor kinderen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Rene Laurant  Wonderful Magic Entertainment

Niels Nathaniel

Marseillehof 12, 3067 WH Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 0624405790, Fax: -, KvK: -
Kies je voor Niels, dan kies je voor een optreden die altijd anders is.
Één ding is zeker, er wordt veel gelachen. Een optreden waar uw gasten nog lang over zullen praten.
Entertainen zit in zijn bloed, al vanaf jonge leeftijd treed hij zo vaak mogelijk op. Niet alleen op kinderfeestjes maar ook op bedrijfsfeesten beurzen en bruiloften.
Door zijn ervaring, vlotte babbel en zijn timing brengt hij veel humor in zijn optredens. Dit leverde hem diverse prijzen op waaronder de 3e prijs op het NK Close-up goochelen voor junioren.
Vele bedrijven zijn u al voor gegaan zoals: Media Markt,Coolblue,Centric, Multimate.
Diensten: Tafelgoochelen, Beursgoochelen, Kinderfeestjes, Bruiloften
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Niels Nathaniel

Dutch Magic

Tulpentuin 65, 2272 BN Voorburg (Zuid-Holland)
Tel: 023-5444297, Fax: -, KvK: -
Jong, Fris en Dynamisch is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Heel
veel bedrijven / particulieren hebben Robin al te gast gehad. Hij treedt jaarlijks wel 160 keer op; overal in Nederland maar ook in het verre Japan. Door deze ervaring bent u verzekerd van een topshow op iedere locatie. Robin is prijswinnend goochelaar.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Dutch Magic

Goochelaar Michel Beugelsdijk

Okkernootstraat 112, 2555 ZK Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 0622222000, Fax: -, KvK: -
MAGISCH & VERRASSEND


De succesvolle entertainer Michel is bekend van televisie en maakt elk feest, bedrijfsborrel of evenement voor iedereen, magisch en verrassend.

Het geheim van dit succes is een bijzondere mix van enthousiasme, creativiteit, snelheid en humor waarmee Michel zijn trucs als Goochelaar of Goochem op een vernieuwende manier presenteert.

De professionele goochelaar, Michel Beugelsdijk staat voor kwaliteit en hoort dan ook tot de beste goochelaars van Nederland!

Bel snel voor meer informatie: 070 – 8889345 of kijk op www.goochelaar.info
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Goochelaar Michel Beugelsdijk

Goochelclown Pica Pica

Caan van Necklaan 101, 2281 BC Rijswijk (Zuid-Holland)
Tel: 0703994617 mob. 0640639785, Fax: -, KvK: -
Goochelclown Pica Pica. Clown Pica Pica voor uw kinderfeesten. Behaalde
prijzen: Nederlands Kampioen Goochelen voor kinderen en onderscheiden met de Publieksprijs tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Goochelen voor kinderen.
Clown Pica Pica treed op voor kinderfeestjes, bedrijven, Sinterklaasfeesten, straatfeesten, en overal waar een feestje te vieren is. Een uniek programma met goochelen en clownerie. Tevens in te huren als marionet met steltloper.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Goochelclown Pica Pica

Paul Morak Magic Entertainer

Tromsodreef 21, 3067 DL Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 06 555 239 16, Fax: -, KvK: 24462851
Paul Morak is een magic entertainer voor alle festiviteiten.

Nederlands kampioen toneel goochelen
Prijswinnaar table magic

Tevens kindervoorstellingen en workshops goochelen voor kinderen en volwassenen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Paul Morak Magic Entertainer

1 2 » »»
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy