U bent nu hier: Home » Gelderland » Brinkheurne

Goochelaar Brinkheurne

Goochelaar-vinden.nl bevat helaas nog geen goochelaars in Brinkheurne. Ga naar goochelaar Gelderland of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Gelderland. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Brinkheurne of in de buurt van Brinkheurne. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Brinkheurne. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Brinkheurne of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Brink en Orden of goochelaar Brinkmanshoek. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Brinkheurne

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Brinkheurne en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Brinkheurne, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Brink en Orden of tafelgoochelaar Brinkmanshoek.

Kindergoochelaar Brinkheurne

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Brinkheurne u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Brink en Orden, kindergoochelaar Brinkmanshoek. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Brinkheurne

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Brinkheurne op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Brinkheurne een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Brink en Orden of illusionist Brinkmanshoek.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Brinkheurne of een clown in Brinkheurne dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Meervoudig Prijswinnend Goochelaar: Tim Horsting

Niet gevestigd in de plaats Brinkheurne, maar wel in de provincie Gelderland.
Grebbedijk 20, 6702 PB Wageningen (Gelderland)
Tel: 0620787705, Fax: -, KvK: 62284665
Meervoudig prijswinnend goochelaar, geschikt voor elke gelegenheid. Of het
nou gaat om een bedrijfsfeest, verjaardag, kinderfeest of ander event. Met meer dan 15 jaar ervaring met optredens door heel europa, op TV en zelfs meer dan 70 shows in Dubai zal ik de perfecte magische toevoeging zijn voor uw entertainment!
Goochelen, Centrale Act, Tafelgoochelen, Mentalisme, Straatgoochelen,
Goochelen voor Kinderen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Meervoudig Prijswinnend Goochelaar: Tim Horsting

Goochelaar Jordi

Niet gevestigd in de plaats Brinkheurne, maar wel in de provincie Gelderland.
Muntersgoed 3, 3882 KE Putten (Gelderland)
Tel: 0622761980, Fax: -, KvK: 08167926
Goochelaar Jordi Jansen is met meer dan 20 jaar ervaring een zekere keuze
voor het entertainment op uw zakelijke evenement of uw privé feest.

Prijswinnend goochelaar Jordi is te boeken voor zowel kleine acts tijdens een receptie tot een volledige presentatie op een podium.

Goochelen is een unieke manier om de aandacht op iets te vestigen. Graag denkt Jordi met u mee om zijn acts zo in te passen dat u de grootste mogelijke impact creëert voor uw gasten.

De show zit vol interactie tussen deze vingervlugge goochelkampioen en zijn publiek, zodat uw gasten op een unieke manier bij de show betrokken worden.
Diensten: tafelgoochelen, kindergoochelen, beursgoochelen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Goochelaar Jordi

MMmagic Entertainment

Niet gevestigd in de plaats Brinkheurne, maar wel in de provincie Gelderland.
Lievensweg 70, 6562 XP Groesbeek (Gelderland)
Tel: (+31)-(0)6 422 122 02, Fax: -, KvK: KvKnr. 57236933
Rasartiest Marc Luijben biedt entertainment in de breedste zin van het
woord. Door zijn originele manier van presenteren van acts en zijn enthousiaste houding is hij een genot voor het oog.

MMmagic Entertainment biedt veel op het gebied van (magisch) entertainment voor bedrijven, particulieren, scholen, en organisaties. Denkt u daarbij aan shows, acts, presentaties, workshops, trainingen, teambuilding en lessen. Maatwerk is natuurlijk mogelijk.

Zit niet stil en zoek uit wat er allemaal mogelijk is. Mocht u vragen hebben dan kunt u vanzelfsprekend contact opnemen.

MMmagic Entertainment is erg actief op social media platformen, zoals Facebook, Twitter en YouTube.

MMmagic Entertainment en artiest Marc Luijben hebben ook een eigen fan-pagina op Facebook. Vergeet deze niet jouw LIKE te geven. Op deze pagina vind je al het nieuws, updates, foto’s, video’s en nog veel meer!


Voor goede doelen biedt MMmagic Entertainment een gratis optreden of activiteiten aan. In plaats van met geld te betalen, betaalt u met likes op Facebook. Een dag voor de datum van het evenement wordt de balans opgemaakt en als u het aantal afgesproken likes gehaald heeft, worden alle diensten van MMmagic Entertainment gratis verzorgd, zoals een kindershow of bijvoorbeeld gratis suikerspinnen.

Vraagt u vooral naar de vele mogelijkheden!
Kindergoochelaar, Tafelgoochelaar, Ballonnen goochelaar,
Kindergoochelshows, Kinder workshop goochelen, Volwassen workshop goochelen, Volwassen goochelshow, Magische Teambuilding, Organisator Kinder Entertainment pleinen, Acteur - Typetje - Presentator - Spreker
Openingstijden
Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 22:00

* U kunt altijd bellen of mailen naar inf@mm-magic.nl

Sociale media:
Afbeelding › MMmagic Entertainment

Janse Heijn - Goochelaar én Mentalist

Niet gevestigd in de plaats Brinkheurne, maar wel in de provincie Gelderland.
Leeuweriksweide 158, 6708 LN Wageningen (Gelderland)
Tel: 0655383139, Fax: -, KvK: 63837870
Janse Heijn heeft als vak-artiest een uitstekende staat van dienst. Hij
heeft optredens verzorgd in meer dan 15 landen en kreeg dit jaar door een vakjury de 2e prijs uitgereikt op het NK goochelen. Janse is inzetbaar als podium- en tafelgoochelaar, als goochelaar voor kinderen en speciale doelgroepen en als presentator of dagvoorzitter. Janse probeert altijd om een nieuwe draai te geven aan klassieke acts en vindt zijn inspiratie daarvoor in het werk van o.a. Roald Dahl, Rowan Atkinson en Frederic Chopin.
Tafelgoochelaar, Podium act, Bijzondere doelgroepen, Kindergoochelaar,
Presentator
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Janse Heijn - Goochelaar én Mentalist

Goochelaar Cum Fraude

Niet gevestigd in de plaats Brinkheurne, maar wel in de provincie Gelderland.
Jonkershof 7, 6561 AN Groesbeek (Gelderland)
Tel: 024-3973011, Fax: -, KvK: n.v.t.
Ferry Gerats - Goochelaar Cum Fraude ®

Wereldkampioenschappen Brussel - Onderscheiding voor Comedy Magic
Het hoge mysteriegehalte van zijn trucs en zijn humor maken zijn optredens onvergetelijk.
Repertoire: Tablemagic - Comedy Magic Act - Beursoptredens - Workshop
Diensten: Tablemagic, Beursoptredens, Comedy Magic Act, Workshop
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Goochelaar Cum Fraude

Clown kiko

Niet gevestigd in de plaats Brinkheurne, maar wel in de provincie Gelderland.
Rivierstraat 41, 6541 VH Nijmegen (Gelderland)
Tel: 024-3733911, Fax: -, KvK: -
Clown kiko vrolijk ieder feesje op!

Met kindervoorstellingen vol jongleren en goochelen, ballon modeleren en jongleer en circus workshops.
Tevens thema voorstellingen voor de sinterklaasviering (sinterklaas voorprogramma) en ieder jaar tijdens de kinderboekenweek. In deze voorstellingen zitten de jongleer en goochel trucs verwerkt in een verhaal rondom het thema.

Voor meer informatie kijk op www.clownkiko.nl
of bel of mail voor boekinegn en/of meer info:
kiko@clownkiko.nl
024-3733911
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Clown kiko

1
Goochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy