U bent nu hier: Home » Gelderland » Westervoort

Goochelaar Westervoort

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Westervoort. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Gelderland, ga naar goochelaar Gelderland. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Westervoort of in de buurt van Westervoort. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Westervoort. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Westervoort of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Westendorp of goochelaar Weurt. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Westervoort

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Westervoort en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Westervoort, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Westendorp of tafelgoochelaar Weurt.

Kindergoochelaar Westervoort

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Westervoort u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Westendorp, kindergoochelaar Weurt. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Westervoort

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Westervoort op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Westervoort een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Westendorp of illusionist Weurt.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Westervoort of een clown in Westervoort dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Babello Entertainment (Clown Babello!)

Kaeltjes Hofstee 58, 6932 AX Westervoort (Gelderland)
Tel: 026-3119152, Fax: -, KvK: 09200857
Lachen is gezond. Daarom heeft Clown Babello daar zijn vak van gemaakt.
Zijn shows onderscheiden zich door hoogwaardig vermaak, waarbij orginaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan. Profiteer van zijn deskundigheid en ervaring. Hij staat garant voor professioneel entertainment.

De shows zijn professioneel van opzet en uitvoering. Voorzien van decor, licht, geluid, podium en bankjes.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Babello Entertainment (Clown Babello!)

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy