U bent nu hier: Home » Limburg » Baarlo

Goochelaar Baarlo

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Baarlo. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Limburg, ga naar goochelaar Limburg. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Baarlo of in de buurt van Baarlo. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Baarlo. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Baarlo of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Baakhoven of goochelaar Baexem. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Baarlo

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Baarlo en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Baarlo, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Baakhoven of tafelgoochelaar Baexem.

Kindergoochelaar Baarlo

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Baarlo u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Baakhoven, kindergoochelaar Baexem. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Baarlo

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Baarlo op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Baarlo een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Baakhoven of illusionist Baexem.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Baarlo of een clown in Baarlo dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

"Rinaldo's Jeugdshow"

Bong 55, 5991 EA Baarlo (Limburg)
Tel: 077-3071226 of 06-51462686, Fax: --, KvK: 12032981
RINALDO, een goochelaar die echt méér kan !


Goochelen, Buikspreken (!), Duiven, Konijn, Ballonfiguren,Wedstrijd, enz.
Verpakt in vele verschillende en geweldige KINDERPROGRAMMA'S ( Jeugdshow, Crazy Magic, Piraatavontuur, Safarishow, Sinterklaasshow, Clownshow, Partyshow, Sprookjesshow, enz)
Elke show op maat gemaakt en voor alle leeftijden (speeltijd 60 of 90 min)
Incl. geluid, headset, muziek, mooi decor en evt. licht. Helemaal compleet.

Maar ook voor VOLWASSENEN: Ontvangstacts, Typetjes, Animatie, Table Magic, Duivennummer, en een speciale Seniorenshow voor ouderen.

En: ik reken geen reiskosten !
Kijk snel op de website: www.Rinaldos-Jeugdshow.nl

Entertainment voor ieder feest!
Ook bij U ?
Goochelen / Entertainment, Buikspreken, Kinderfeest, Verjaardagen,
Senioren, Table Magic
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › "Rinaldo's Jeugdshow"

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy