U bent nu hier: Home » Limburg » Venray

Goochelaar Venray

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Venray. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Limburg, ga naar goochelaar Limburg. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Venray of in de buurt van Venray. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Venray. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Venray of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Venlo of goochelaar Veulen. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Venray

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Venray en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Venray, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Venlo of tafelgoochelaar Veulen.

Kindergoochelaar Venray

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Venray u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Venlo, kindergoochelaar Veulen. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Venray

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Venray op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Venray een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Venlo of illusionist Veulen.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Venray of een clown in Venray dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Magic M Entertainment

Kattestaart, 5803 HA Venray (Limburg)
Tel: 06-208 32 936, Fax: -, KvK: 14113827
Standup magician,kindershows,entertainment voor volwassenen.

Goochelen voor mensen met een beperking.
Table Magic / tafelgoochelen: ook geschikt voor grote groepen en optreden bij u aan tafel!
table magic / tafelgoochelen, Kinderfeestjes., Kindershows, Magic voor
volwassenen., combinatie kindergoochelen en goochelen voor volwassenen, Mogelijkheid om een typetje neer te zetten voor uw feest.
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Magic M Entertainment

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy