U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Veldhoven

Goochelaar Veldhoven

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Veldhoven. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Noord-Brabant, ga naar goochelaar Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Veldhoven of in de buurt van Veldhoven. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Veldhoven. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Veldhoven of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Veghel of goochelaar Velp. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Veldhoven

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Veldhoven en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Veldhoven, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Veghel of tafelgoochelaar Velp.

Kindergoochelaar Veldhoven

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Veldhoven u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Veghel, kindergoochelaar Velp. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Veldhoven

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Veldhoven op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Veldhoven een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Veghel of illusionist Velp.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Veldhoven of een clown in Veldhoven dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Fairytale

Het gewad 13, 5504 TK Veldhoven (Noord-Brabant)
Tel: 040-2553788, Fax: -, KvK: -
Tafelgoochelaar Davinti

Davinti is een goochelaar in de eerlijkste zin van het woord.
Hij is razend snel met kaarten, balletjes, fototoestellen en allerlei allerdaagse artikelen.
Net op het moment dat u alles heeft kunnen volgen, en Davinti door de mand dreigt te vallen, gebeurt er een klein wonder
Hij laat u in een rap tempo van de ene in de andere verbazing vallen en dat waar u met uw neus bovenop zit!
Altijd al van dichtbij willen zien hoe hij van 10 euro, 20 euro maakt? Of hoe hij precies die kaart uit een stapel haalt die u in gedachten had?
Al 15 jaar is Davinti op feesten en gelegenheden te vinden en weet hij de juiste sfeer te creëren. Hij zorgt altijd voor een magische en vrolijke noot en bijna niets is onmogelijk!
Met zijn humor en eigen stijl past hij op vele manieren in elk programma.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Fairytale

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy