U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Berkel en Rodenrijs

Goochelaar Berkel en Rodenrijs

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Berkel en Rodenrijs. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Zuid-Holland, ga naar goochelaar Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Berkel en Rodenrijs of in de buurt van Berkel en Rodenrijs. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Berkel en Rodenrijs. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Berkel en Rodenrijs of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Bergstoep of goochelaar Berkenwoude. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Berkel en Rodenrijs

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Berkel en Rodenrijs en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Berkel en Rodenrijs, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Bergstoep of tafelgoochelaar Berkenwoude.

Kindergoochelaar Berkel en Rodenrijs

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Berkel en Rodenrijs u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Bergstoep, kindergoochelaar Berkenwoude. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Berkel en Rodenrijs

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Berkel en Rodenrijs op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Berkel en Rodenrijs een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Bergstoep of illusionist Berkenwoude.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Berkel en Rodenrijs of een clown in Berkel en Rodenrijs dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Rene Laurant Wonderful Magic Entertainment

Hoornplantsoen 53, 2652 BK Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland)
Tel: 0628760358, Fax: -, KvK: 58284508
Stijlvol! Elegant! Ervaren! Kwaliteit. Dat staat voor René Laurant's
WONDERFUL MAGIC entertainment. Een echte Rotterdamse goochelaar die het vak verstaat en weet hoe de verwondering voor jong en oud gemaakt moet worden. René Laurant is een groot talent, sympathiek én bewezen kwaliteit. Gegarandeerd een succes. Ook voor lezingen en workshops.
restaurantgoochelen, trouwgoochelaar, kindergoochelaar, bedrijfsfeesten,
jubileum, Sinterklaasfeesten, workshop goochelen voor volwassenen, workshop goochelen voor kinderen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Rene Laurant  Wonderful Magic Entertainment

1
Goochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy