U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Rotterdam

Goochelaar Rotterdam

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Rotterdam. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Zuid-Holland, ga naar goochelaar Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Rotterdam of in de buurt van Rotterdam. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Rotterdam. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Rotterdam of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Roelofarendsveen of goochelaar Rotterdam Albrands. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Rotterdam

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Rotterdam en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Rotterdam, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Roelofarendsveen of tafelgoochelaar Rotterdam Albrands.

Kindergoochelaar Rotterdam

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Rotterdam u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Roelofarendsveen, kindergoochelaar Rotterdam Albrands. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Rotterdam

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Rotterdam op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Rotterdam een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Roelofarendsveen of illusionist Rotterdam Albrands.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Rotterdam of een clown in Rotterdam dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Goochelaar Roman Sudesh

Wilbertoord 5, 3079 JN Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 06-22822110, Fax: -, KvK: 24481702
Goochelen, Tafelgoochelen, Centrale shows en acts en workshops voor
bedrijf en particulier.
Bekend van TV.
Tafelgoochelen / Tablemagic, Mentalisme, Centrale (podium) Acts, Workshops,
Kindershows, Bollywood Magic
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Goochelaar Roman Sudesh

MindLeader | Mentalist & Magic Entertainer

Lisstraat 42 A, 3037 RG Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 0624936553, Fax: -, KvK: 86756052
Joe Pequerrucho, Nederland's enige echte MindLeader, maakt van ieder
evenement een onvergetelijke beleving vol verwondering en magische interactie.

Deze Rotterdamse magiër behoort tot een select groepje van Nederland’s beste mentalisten en illusionisten.
Met zijn professionaliteit en jarenlange ervaring als fulltime magic entertainer zorgt hij voor spraakmakend amusement met een hoge “Wow!”-factor.
Of het nu een centrale stand-up Mind Reading show betreft bij een speciale gelegenheid, of close-up illusies die hij rondlopend vertoont tijdens een walking dinner, borrel of receptie, succes is gegarandeerd.

Joe heeft professionaliteit hoog in het vaandel staan en is een zeer toegankelijke performer die graag met u meedenkt over een magische invulling voor uw volgende evenement.
Magic entertainment tijdens bedrijfsfeesten, Rondlopende illusionist /
mentalist tijdens dinner parties, Magician als traffic stopper tijdens beurs en congres, Mindreader - Centrale en ambulante mind reading shows, Mentalist (mind reading shows) tijdens uw evenement, Goochelaar tijdens familiefeest (Interactief goochelen), Interactieve magic en mentalisme shows tijdens personeelsfeest, Tablemagic tijdens evenement / bedrijfsevenement / privé feesten, Illusionist uit Rotterdam, Mindfuck illusies, psychologische trucs en experimenten
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › MindLeader | Mentalist & Magic Entertainer

Wil Wonder Kinderentertainment

Bergoord 1, 3079 MA Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: o615524406, Fax: -, KvK: 24440171
Goochelaar Wil Wonder, magie vanuit het hart.

Kinderfeestjes, goochelshows, workshops, Sinterklaasprogramma's.
Professioneel, zeer klantgericht en kindvriendelijk, vlot en creatief, interactief en humor, origineel.
Wil Wonder maakt het bijzonder.
Kinderfeestjes, Goochelshows, Workshops, Sinterklaasprogramma's,
Spelshows, Magische vertellingen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Wil Wonder Kinderentertainment

1
Goochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy