U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Rotterdam

Goochelaar Rotterdam

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Rotterdam. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Zuid-Holland, ga naar goochelaar Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Rotterdam of in de buurt van Rotterdam. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Rotterdam. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Rotterdam of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Roelofarendsveen of goochelaar Rotterdam Albrands. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Rotterdam

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Rotterdam en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Rotterdam, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Roelofarendsveen of tafelgoochelaar Rotterdam Albrands.

Kindergoochelaar Rotterdam

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Rotterdam u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Roelofarendsveen, kindergoochelaar Rotterdam Albrands. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Rotterdam

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Rotterdam op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Rotterdam een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Roelofarendsveen of illusionist Rotterdam Albrands.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Rotterdam of een clown in Rotterdam dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Goochelaar Roman Sudesh

Wilbertoord 5, 3079 JN Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 06-22822110, Fax: -, KvK: 24481702
Goochelen, Tafelgoochelen, Centrale shows en acts en workshops voor
bedrijf en particulier.
Bekend van TV.
Tafelgoochelen / Tablemagic, Mentalisme, Centrale (podium) Acts, Workshops,
Kindershows, Bollywood Magic
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Goochelaar Roman Sudesh

Niels Nathaniel

Marseillehof 12, 3067 WH Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 0624405790, Fax: -, KvK: -
Kies je voor Niels, dan kies je voor een optreden die altijd anders is.
Één ding is zeker, er wordt veel gelachen. Een optreden waar uw gasten nog lang over zullen praten.
Entertainen zit in zijn bloed, al vanaf jonge leeftijd treed hij zo vaak mogelijk op. Niet alleen op kinderfeestjes maar ook op bedrijfsfeesten beurzen en bruiloften.
Door zijn ervaring, vlotte babbel en zijn timing brengt hij veel humor in zijn optredens. Dit leverde hem diverse prijzen op waaronder de 3e prijs op het NK Close-up goochelen voor junioren.
Vele bedrijven zijn u al voor gegaan zoals: Media Markt,Coolblue,Centric, Multimate.
Diensten: Tafelgoochelen, Beursgoochelen, Kinderfeestjes, Bruiloften
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Niels Nathaniel

Paul Morak Magic Entertainer

Tromsodreef 21, 3067 DL Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 06 555 239 16, Fax: -, KvK: 24462851
Paul Morak is een magic entertainer voor alle festiviteiten.

Nederlands kampioen toneel goochelen
Prijswinnaar table magic

Tevens kindervoorstellingen en workshops goochelen voor kinderen en volwassenen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Paul Morak Magic Entertainer

Gewoon John

Nachtschadestraat 16, 3053 JW Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: -, Fax: -, KvK: -
Heeft U een keer een goochelaar gezien en bent U nu op zoek naar een andere
goochelaar ?

Dat is toevallig .... Ik ben een andere goochelaar, gewoon John ... Klik snel door naar de website en kijk wat een andere goochelaar voor U kan betekenen ...
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Gewoon John

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy