Vind goochelaars door heel Nederland


Of kom direct in contact met goochelaars via één e-mail!
U bent nu hier: » »

Goochelaar Kraggenburg

Goochelaar-vinden.nl bevat helaas nog geen goochelaars in Kraggenburg. Ga naar goochelaar Flevoland of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Flevoland

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Kraggenburg of in de buurt van Kraggenburg. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Kraggenburg. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Kraggenburg of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Ketelhaven of goochelaar Lelystad. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Kraggenburg

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Kraggenburg en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Kraggenburg, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Ketelhaven of tafelgoochelaar Lelystad.

Kindergoochelaar Kraggenburg

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Kraggenburg u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Ketelhaven, kindergoochelaar Lelystad. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Kraggenburg

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Kraggenburg op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Kraggenburg een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Ketelhaven of illusionist Lelystad.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Kraggenburg of een clown in Kraggenburg dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Bart Uriot

Niet gevestigd in de plaats Kraggenburg, maar wel in de provincie Flevoland.
Staakmolenstraat, 105, 1333 ET Almere Buiten (Flevoland)
Tel: 06 37483418, Fax: -, KvK: 69492328
Close-Up Magic, ook wel het tafel goochelen genoemd, is het soort magie
waarin Bart zich heeft gespecialiseerd. Dit is het soort magie waar de toeschouwers enkele centimeters vandaan zitten, dus echt met de neus erbovenop! Dit is ook het soort magie dat u op tv ziet van Victor Mids, DMC en Dynamo. Magie die niemand gelooft, totdat ze het met hun eigen ogen zien!

See the Magic and Believe in the Impossible.

AEY Catcher Sponsor
Bart is vorig jaar gevraagd voor een sponsorschap bij het internationale kaarten bedrijf AEY Catcher. Hij is samen met 4 anderen internationale artiesten het gezicht van het bedrijf. Samen promoten ze de nieuwe kaartspellen en anderen producten van AEY Catcher.

Voor referenties van Bart ga naar www.barturiot.nl
Diensten: Rondlopend goochelen, Tafel goochelen, Close-up magic, Straatgoochelen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Bart Uriot

Goochelaar boeken

Niet gevestigd in de plaats Kraggenburg, maar wel in de provincie Flevoland.
Watercipresstraat 28, 1326 CD Almere (Flevoland)
Tel: 036 848 11 21, Fax: 036 845 01 60, KvK: 39078840
Bij Goochelaar-boeken.nl boekt u uitsluitend professionele goochelaars. U
staat bij ons nooit voor onaangename verrassingen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Goochelaar boeken

1
Goochelaar Peter Vogel één van meest geboekte tafelgoochelaars van Nederland.Goochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign Kraggenburg by JBB Media