U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Koog aan de Zaan

Goochelaar Koog aan de Zaan

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Koog aan de Zaan. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Noord-Holland, ga naar goochelaar Noord-Holland. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Koog aan de Zaan of in de buurt van Koog aan de Zaan. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Koog aan de Zaan. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Koog aan de Zaan of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Kolhorn of goochelaar Kortenhoef. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Koog aan de Zaan

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Koog aan de Zaan en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Koog aan de Zaan, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Kolhorn of tafelgoochelaar Kortenhoef.

Kindergoochelaar Koog aan de Zaan

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Koog aan de Zaan u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Kolhorn, kindergoochelaar Kortenhoef. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Koog aan de Zaan

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Koog aan de Zaan op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Koog aan de Zaan een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Kolhorn of illusionist Kortenhoef.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Koog aan de Zaan of een clown in Koog aan de Zaan dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

David de Goochelaar

Weverakker 6, 1541 VN Koog aan de Zaan (Noord-Holland)
Tel: 06-43809867, Fax: -, KvK: -
David Nieuwenhuizen is een magische entertainer!


of terwijl David de Goochelaar voor al uw feesten en partijen. Ik heb mee gedaan aan Holland's got talent en ben 2de geweest op het NK goochelen voor junioren.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › David de Goochelaar

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy