U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Midwoud

Goochelaar Midwoud

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Midwoud. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Noord-Holland, ga naar goochelaar Noord-Holland. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Midwoud of in de buurt van Midwoud. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Midwoud. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Midwoud of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Middenmeer of goochelaar Mijzen. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Midwoud

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Midwoud en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Midwoud, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Middenmeer of tafelgoochelaar Mijzen.

Kindergoochelaar Midwoud

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Midwoud u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Middenmeer, kindergoochelaar Mijzen. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Midwoud

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Midwoud op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Midwoud een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Middenmeer of illusionist Mijzen.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Midwoud of een clown in Midwoud dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Original Magic

Brakenweide 5, 1679 VE Midwoud (Noord-Holland)
Tel: 06-26164114, Fax: -, KvK: KvK Nr. 58966552
Rene is een veelzijdige goochelaar, die uw feest of evenement tot een
succes kan maken! Originele prijswinnende magie, aan al uw wensen aan te passen, of het nu om een bedrijfsfeest of jublileum gaat. Graag tot ziens op uw evenement!
Diensten: Toneelacts, Close-Up acts, Presentator, Evenementen, Beurs acts
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Original Magic

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy