U bent nu hier: Home » Drenthe » Borger

Goochelaar Borger

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Borger. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Drenthe, ga naar goochelaar Drenthe. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Borger of in de buurt van Borger. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Borger. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Borger of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Bonnerveen of goochelaar Boschoord. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Borger

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Borger en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Borger, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Bonnerveen of tafelgoochelaar Boschoord.

Kindergoochelaar Borger

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Borger u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Bonnerveen, kindergoochelaar Boschoord. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Borger

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Borger op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Borger een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Bonnerveen of illusionist Boschoord.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Borger of een clown in Borger dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Blown & Twisted Entertainment

Hamrik 12, 9531 ES Borger (Drenthe)
Tel: 0599-881230, Fax: -, KvK: -
Arjen Reinders heeft al zo'n 15 jaar ervaring in het entertainen van
kinderen. en heeft in die tijd al honderden verschillende opdrachten van kinderfeest, buurtfeesten, schoolfeesten en festivals verzorgt. Daarnaast heeft hij meerdere seizoenen zijn eigen magische show in pretpark (kabouterland) gehad.

Arjen is gespecialiseerd en geschoold in het vermaken van kinderen. Maar ook volwassenen vinden het erg leuk om onze clown Balonny Macarony, Augusto de tovenaar of een verstrooide goochelaar aan het werk te zien.

Momenteel werkt hij naast Blown & Twisted in de welzijnssector (Pedagogisch medewerker in de crisisopvang) En ben ik eigenaar van de webwinkel www.goochelwarenhuis.nl

Hij is in 2012 met een goochel winkel (webshop) www.goochelwarenhuis.nl gestart. hier verkoopt hij professionele goochel trucs voor zowel de beginnende als gevorderde goochelaar. Daarnaast hebben we maandelijkse korting acties of gratis goocheltrucs die we weg geven. En ook kunt u door enkel te registreren al kans maken op mooie prijzen. Nieuwsgierig geworden neem dan even een kijk je op onze website.
kindergoochelshow, kinderfeestjes, ballonnenkunstenaar, schoolfeesten,
bruiloft, fam. feesten, bedrijven, schminken, workshops
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Blown & Twisted Entertainment

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy