U bent nu hier: Home » Drenthe » Uffelte

Goochelaar Uffelte

Goochelaar-vinden.nl bevat helaas nog geen goochelaars in Uffelte. Ga naar goochelaar Drenthe of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Drenthe. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Uffelte of in de buurt van Uffelte. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Uffelte. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Uffelte of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Ubbena of goochelaar Valsteeg. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Uffelte

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Uffelte en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Uffelte, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Ubbena of tafelgoochelaar Valsteeg.

Kindergoochelaar Uffelte

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Uffelte u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Ubbena, kindergoochelaar Valsteeg. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Uffelte

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Uffelte op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Uffelte een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Ubbena of illusionist Valsteeg.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Uffelte of een clown in Uffelte dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Dennis Oosterwold

Niet gevestigd in de plaats Uffelte, maar wel in de provincie Drenthe.
Vinkenveld 39, 7827 DR Emmen (Drenthe)
Tel: 06-20929095, Fax: -, KvK: 55339034
Meer dan 100 shows gedaan in Dubai én Nederlands Jeugdkampioen Goochelen!
Diensten: Show, Goochelaar, Tafelgoochelen, Centrale act, Show op maat, Presentator
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Dennis Oosterwold

Goochelaar Mitch Durbank

Niet gevestigd in de plaats Uffelte, maar wel in de provincie Drenthe.
Dwergstern 44, 7827 TG Emmen (Drenthe)
Tel: 0654721537, Fax: -, KvK: 04084336 0000
Goochelaar Mitch Durbank


Mitch is een ambitieuze goochelaar met liefde voor zijn vak. Hij heeft al op jonge leeftijd van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Kwaliteit staat bij Mitch hoog in het vaandel en hij is dan ook altijd bezig om zichzelf te verbeteren en zijn magie naar een hoger niveau te brengen. Dit zie je meteen als je hem aan het werk ziet.

Onder andere behaalde Mitch in 2009 maar liefst de tweede prijs tijdens het NK goochelen, ook wel "De grote prijs van Nederland" genoemd. De prijs werd uitgereikt door Hans Klok, die tevens voorzitter was van de jury.

Mitch is voor ieder feest,evenement in te zetten. Dit kan in de vorm van een podiumact of een intieme act bij uw gasten aan tafel.
In overleg is er veel mogelijk neem contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hopelijk zien we elkaar binnenkort op uw feest.
Entertainment Goochelen, Workshop Goochelen, Tafelgoochelen, Centrale show
Goochelen, Dinnershow Goochelen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Goochelaar Mitch Durbank

Blown & Twisted Entertainment

Niet gevestigd in de plaats Uffelte, maar wel in de provincie Drenthe.
Hamrik 12, 9531 ES Borger (Drenthe)
Tel: 0599-881230, Fax: -, KvK: -
Arjen Reinders heeft al zo'n 15 jaar ervaring in het entertainen van
kinderen. en heeft in die tijd al honderden verschillende opdrachten van kinderfeest, buurtfeesten, schoolfeesten en festivals verzorgt. Daarnaast heeft hij meerdere seizoenen zijn eigen magische show in pretpark (kabouterland) gehad.

Arjen is gespecialiseerd en geschoold in het vermaken van kinderen. Maar ook volwassenen vinden het erg leuk om onze clown Balonny Macarony, Augusto de tovenaar of een verstrooide goochelaar aan het werk te zien.

Momenteel werkt hij naast Blown & Twisted in de welzijnssector (Pedagogisch medewerker in de crisisopvang) En ben ik eigenaar van de webwinkel www.goochelwarenhuis.nl

Hij is in 2012 met een goochel winkel (webshop) www.goochelwarenhuis.nl gestart. hier verkoopt hij professionele goochel trucs voor zowel de beginnende als gevorderde goochelaar. Daarnaast hebben we maandelijkse korting acties of gratis goocheltrucs die we weg geven. En ook kunt u door enkel te registreren al kans maken op mooie prijzen. Nieuwsgierig geworden neem dan even een kijk je op onze website.
kindergoochelshow, kinderfeestjes, ballonnenkunstenaar, schoolfeesten,
bruiloft, fam. feesten, bedrijven, schminken, workshops
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Blown & Twisted Entertainment

Fun Plane entertainment

Niet gevestigd in de plaats Uffelte, maar wel in de provincie Drenthe.
Ceintuurbaan 104, 7941 LX Meppel (Drenthe)
Tel: 06-28112249, Fax: -, KvK: -
Fun Plane entertainment bied het volgende aan:


INTERACTIEVE Theatershows, goochelshows, clownerie, ballonnenclown, kinderfeestjes (9 verschillende themakisten met of zonder begeleiding) disco feest, spelshow voor kids. sinterklaas, kerstman en een paashaas.
kijk gerust op onze website voor meer informatie over ons aanbod.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Fun Plane entertainment

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy