U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Den Haag

Goochelaar Den Haag

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Den Haag. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Zuid-Holland, ga naar goochelaar Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Den Haag of in de buurt van Den Haag. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Den Haag. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Den Haag of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Den Bommel of goochelaar Den Hoorn. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Den Haag

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Den Haag en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Den Haag, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Den Bommel of tafelgoochelaar Den Hoorn.

Kindergoochelaar Den Haag

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Den Haag u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Den Bommel, kindergoochelaar Den Hoorn. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Den Haag

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Den Haag op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Den Haag een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Den Bommel of illusionist Den Hoorn.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Den Haag of een clown in Den Haag dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Niek Takens

Berkstraat 19, 2565 MR Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 0637197688, Fax: -, KvK: -
Goochelaar nodig ?


Niek Takens is Nederlands Kampioen goochelen en is geschikt voor al uw feesten en events. Ook verzorgt Niek o.a. Workshop goochelen ( voor kinderen) - kinderfeestjes - bedrijfsfeesten - tafelgoochelen - centrale show en show op maat. In zijn optredens doet Niek veel interactieve en visuele trucs en betrekt hij het publiek erbij.

ondanks zijn jonge leeftijd ( 18 ) heeft Niek al veel ervaring. Niek begon met goochelen toen hij 7 jaar oud was en nu heeft Niek al diverse prijzen behaald in binnen- en buitenland en heeft hij opgetreden voor grote bedrijven zoals : KIKA / Stichting De Zonnebloem / TROS / ANWB / Z@PP en heeft Niek een maand lang in De Kleine Komedie gestaan samen met De Ashton Brothers.

voor vragen / informatie / speciale verzoeken kunt u terecht bij www.niektakens.nl of bellen naar 0637197688
Centrale act, Workshop Goochelen ( voor kinderen ), kinderfeestjes,
bedrijfsfeesten, tafelgoochelen, podium act
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Niek Takens

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy