U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Ouderkerk aan den IJssel

Goochelaar Ouderkerk aan den IJssel

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Ouderkerk aan den IJssel. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Zuid-Holland, ga naar goochelaar Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Ouderkerk aan den IJssel of in de buurt van Ouderkerk aan den IJssel. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Ouderkerk aan den IJssel. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Ouderkerk aan den IJssel of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Oudenhoorn of goochelaar Overschie. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Ouderkerk aan den IJssel

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Ouderkerk aan den IJssel en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Ouderkerk aan den IJssel, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Oudenhoorn of tafelgoochelaar Overschie.

Kindergoochelaar Ouderkerk aan den IJssel

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Ouderkerk aan den IJssel u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Oudenhoorn, kindergoochelaar Overschie. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Ouderkerk aan den IJssel

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Ouderkerk aan den IJssel op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Ouderkerk aan den IJssel een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Oudenhoorn of illusionist Overschie.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Ouderkerk aan den IJssel of een clown in Ouderkerk aan den IJssel dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Jesse Ray

Leeuwerikhof 6, 2935 VV Ouderkerk aan den IJssel (Zuid-Holland)
Tel: 06-26 580 364, Fax: -, KvK: 54412269
Jesse Ray won in 2010 de 2e prijs op het Nederlands Kampioenschap goochelen
voor junioren op het onderdeel 'Close-Up'.

kijk voor meer informatie op www.jesseray.nl

Uw feestje wordt leuker met een goochelaar !!
Diensten: Tafelgoochelen, Table magic, Centrale show, Dinershow
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Jesse Ray

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy