U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Rijswijk

Goochelaar Rijswijk

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Rijswijk. Voor een overzicht van goochelaars in de provincie Zuid-Holland, ga naar goochelaar Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Rijswijk of in de buurt van Rijswijk. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Rijswijk. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Rijswijk of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Rijsoord of goochelaar Rockanje. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Rijswijk

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Rijswijk en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Rijswijk, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Rijsoord of tafelgoochelaar Rockanje.

Kindergoochelaar Rijswijk

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Rijswijk u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Rijsoord, kindergoochelaar Rockanje. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Rijswijk

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Rijswijk op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Rijswijk een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Rijsoord of illusionist Rockanje.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Rijswijk of een clown in Rijswijk dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Goochelclown Pica Pica

Caan van Necklaan 101, 2281 BC Rijswijk (Zuid-Holland)
Tel: 0703994617 mob. 0640639785, Fax: -, KvK: -
Goochelclown Pica Pica. Clown Pica Pica voor uw kinderfeesten. Behaalde
prijzen: Nederlands Kampioen Goochelen voor kinderen en onderscheiden met de Publieksprijs tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Goochelen voor kinderen.
Clown Pica Pica treed op voor kinderfeestjes, bedrijven, Sinterklaasfeesten, straatfeesten, en overal waar een feestje te vieren is. Een uniek programma met goochelen en clownerie. Tevens in te huren als marionet met steltloper.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Goochelclown Pica Pica

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy