U bent nu hier: Home » Flevoland » Zuiderflevo

Goochelaar Zuiderflevo

Goochelaar-vinden.nl bevat helaas nog geen goochelaars in Zuiderflevo. Ga naar goochelaar Flevoland of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Flevoland. Lees meer...

Goochelaar-vinden.nl kan u in contact brengen met een goochelaar uit Zuiderflevo of in de buurt van Zuiderflevo. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Zuiderflevo. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Zuiderflevo of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld goochelaar Zeewolde of goochelaar Almere. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Zuiderflevo

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Zuiderflevo en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.nl ook tafelgoochelaars vinden uit andere plaatsen dan Zuiderflevo, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Zeewolde of tafelgoochelaar Almere.

Kindergoochelaar Zuiderflevo

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.nl en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere plaatsen dan Zuiderflevo u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Zeewolde, kindergoochelaar Almere. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Zuiderflevo

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Zuiderflevo op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Zuiderflevo een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Zeewolde of illusionist Almere.
 

Goochelaar-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Zuiderflevo of een clown in Zuiderflevo dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Bart Uriot

Niet gevestigd in de plaats Zuiderflevo, maar wel in de provincie Flevoland.
Staakmolenstraat, 105, 1333 ET Almere Buiten (Flevoland)
Tel: 06 37483418, Fax: -, KvK: 69492328
Close-Up Magic, ook wel het tafel goochelen genoemd, is het soort magie
waarin Bart zich heeft gespecialiseerd. Dit is het soort magie waar de toeschouwers enkele centimeters vandaan zitten, dus echt met de neus erbovenop! Dit is ook het soort magie dat u op tv ziet van Victor Mids, DMC en Dynamo. Magie die niemand gelooft, totdat ze het met hun eigen ogen zien!

See the Magic and Believe in the Impossible.

AEY Catcher Sponsor
Bart is vorig jaar gevraagd voor een sponsorschap bij het internationale kaarten bedrijf AEY Catcher. Hij is samen met 4 anderen internationale artiesten het gezicht van het bedrijf. Samen promoten ze de nieuwe kaartspellen en anderen producten van AEY Catcher.

Referenties

BEDRIJFSOPENING FUTURE VISION
"Op de opening van Future Vision was Bart Uriot uitgenodigd als act voor de avond. Nadat hij onze gasten in complete verrassing achter liet kreeg hij veel lof van onze aanwezigen. zeker een aanrader voor elk feest of bedrijfs opening." Erik Zwart CEO Future Vision

BRUILOFT
"Een greep uit de reacties: "Tot op heden weten we niet hoe hij het deed, ik heb er veel over nagedacht" , "Dit is de eerste artiest bij wie ik geen foutje kon ontdekken, hoe kan dat ???", "Ik heb 1 op 1 een spel gedaan en hij raakte me echt" en tot slot een getuige die nu bij Bart in de leer zou willen, omdat hij echt moet weten hoe alles werkt. Niks dan lof voor Bart die zo'n grote indruk op onze gasten heeft achter gelaten!!! En Bart bedankt voor het vermaken van iedereen." Michael & Hermine

Voor meer referenties van Bart ga naar www.barturiot.nl
Diensten: Rondlopend goochelen, Tafel goochelen, Close-up magic, Straatgoochelen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Bart Uriot

1
Artiest.nlGoochelaar JordiGoochelaar huren? Rich MagicOnline casino
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy